Bu Blogda Ara

23 Nisan 2012 Pazartesi

TÜRK VE ATATÜRK...!


TÜRK VE ATATÜRK veee NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!
29 Ekim 2006
Gülsev Eyüboğlu 
            Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş temeli Türklük bilincidir.Asil Türk Ulusunun bağrından yetişen öz evladı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK;"TÜRK DEVLETİ'ni kurarken gücünü"damarlarında taşıdığı asil kan"dan almıştır.  Şimdilerde,bu kesin gerçeği saptıran "yerli misyonerler"40 asırlık TÜRK Yurdu olan bu kutsal toprakları ;halklara,dillere bölme vazifesi aldıkları için"Türkiyelilik"sevdasındadırlar.

            Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu;Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 28.8.1925 İnebolu söyleminden"Efendiler..Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Milleti uygardır.Tarihte uygardır,özünde uygardır"derken bu sözlerde(kuranlara Türk halkı denir)anlamı varmı?

            HAYIR !.

            ATATÜRK'ün kendi el yazısıyla bizzat kaleme aldığı "Yurttaşlık Bilgileri"ders kitabında;

            "Ulusun tanımı:Türkiye Cumhuriyetini kuran Türk Halkına Türk Ulusu denir.Türk Ulusu,bir halk yönetimi olan Cumhuriyetle yönetilen bir Devlet kurmuştur.Türk Devleti Laiktir.Her yetişkin kendi dinini seçmekte serbesttir.Türk Ulusunun dili Türkçedir. Türk Ulusu;Asyanın batısında ve Avrupanın doğusunda olmak üzere,kara ve deniz sınırları ile ayrılmış ve dünyaca tanınmış büyük yurtta yaşar.Bu yurdun adına (Türk Eli-Türk Yurdu)derler.
             Bugünkü Türk Ulusu'nun aslı,aynı kök'ün,aynı uzun ve ortak tarihin saptadığı belli tiptir,Türk tipi.Türk Ulusunu oluşturan insanların tarihi birdir.Türk Ulusunun ortak özelliği olarak görülen başka bir özelliğide vardır.Türklerin hep aynı ahlak anlayışına sahip oldukları görülür.Bu yüksek karakter;başka hiç bir Ulusun karakterine benzemez.Ahlakın ve karakterin ulusların oluşumundaki yeri çok büyük ve önemlidir."

            Bu demektirki; 68 yıldır TÜRK ULUSU'nun ruhunda,beyninde,yüreğinde yaşattığı ve sonsuza dek yaşatacağı ATATÜRK,TÜRK tamgasıdır.Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK e olan iç ve dış düşmanlık aslında TÜRK düşmanlığıdır.  
   11.kasım 1938 gününden bugüne TÜRK Ulusunun bilincinden TÜRK'ü ve ATATÜRK'ü ki güya onlara göre TÜRK'ÜM demek"ırkçılık"tır diyerek  TÜRK bilinci sinsice silinmeye çalışılmaktadır.Bu gaflet delalet ve hiyanet artık açıkca yapılmaktadır.Nasıl?İŞTE bahaneleri!Onlara göre ATATÜRK'ÜMÜZ "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"yi IRK olaak söylememişmiş!EEE ne için söylemişmiş?Efendim "hisseden için söylemiş"MİŞ!!ÖYLEMİİİ????Öyleymişmiş!..
           Bu hayasızca hiyanetlerle o kadar ileri gidiliyor ki,TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti halklardan oluşuyormuşMUŞ!Bak sennn !!!
          Kırk Asırlık TÜRK Yurdu TÜRK DEVLETİ'ni  parçalama  bölme cüreti kol geziyor.

           En büyük ırkçı olan Avrupa(aslında ırkçılık Ulus Devlet bütünlüğünü korur);Ulus Devletleri yok etmek parçalamak için yetiştirdikleri "yerli misyonerler"aracılığıyla ırk bütünlüğünü sözüm ona insanlık düşmanlığı olarak göstermektedirler.Irkçı Batı; İngiliz'im, Alman'ım, Fransız'ım, Amerikan'ım,İ talyan'ım der ve kendi ırk menfaatleri için dünyanın heryerinde kan dökerek acımasızca katliamlar yaparken,Kırk Asırlık TÜRK Yurdunda...TÜRK'üm diyene,işbirlikçileri aracılığıyla hayasıza saldırır.Eyy TÜRK!HAÇLI Savaşları devam ediyor!Sakın UNUTMA..

           Bizim içimizdeki,Haçlılar tarafından özenle yetiştirlen"yerli misyonerler"imiz;o kadar cüretkardırlar ki,Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün ;TÜRK MİLLETİ olarak başlayan ONUNCU YIL NUTKU'unun"asla şüphem yoktur ki,Türklüğün unutulmuş büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti,bundan sonraki inkişafı ile atinin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır.

           TÜRK MİLLETİ !     
           Ebediyete akıp giden her on senede,bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle,saadetlerle huzur ve refah içinde kutlamanı dilerim.   NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"söyleyerek bitirdiği ve sadece ve sadece TÜRK MİLLETİ ne söylediklerini bile çarpıtmaya çalışarak,bizim"yerli misyonerler" kendini Türk hissedenler için demiştir cüretini gösteriyorlar.Cibilliyetsilerrrrrrrrrrrrrr !!!!
           Ne demek hissetmek ?HA..
           Geçiniz....kargı(mızrak) çuvala girmezzz!!!
           SEN HAYKIRRR BÜYÜK TÜRK MİLLETİ !!   
           NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA İLELEBET
           
           Saygılarımla Gülsev Eyüboğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder