Bu Blogda Ara

19 Nisan 2012 Perşembe

TÜRK DEVLETİ"TÜRKİYE"1077 DE KURULDU !!!!


Görülen lüzum üzerine tekrardırrr...
NİYE?Çünkü hoptirik,hoptirik Kravatlı engereklerin korumalarına güvenerek bir takım çıngıraklı yılanlar TÜRK DEVLETİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni"özek bölgelere"ayrıştırıyorlarda !!
Bir takım "kağıt parça"larını çızıktırıp çızıktırıp,tıslayan çatal dilleriyle tıslayıp tıslayıp Kırk Asırlık TÜRK YURDUNDA kıvrım kıvrım geziniyorlarda !!Sizi gidi engerekler siziiii !!
Vayyy vayyy siz kime güveniyorsunuz?
HAÇLI ORDULARINA ÖYLEMİ??
Haydi bakalım göreceğizzzz  !!
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİRRRR..
TÜRKİYE=TÜRKLERE AİT DEMEKTİR.
Tıpkı Fransa,İtalya,İspanya,İngiltere,Rusya gibiiiii..
Ebedi TÜRK düşmanları HAÇLILAR,yine verdiler ellerinize kağıtları,koydular kursaklarınıza paraları öttürüyorlar sizi..
Tıpkı 1918 li yıllarda dedeleriniz gibi!!
EEEE MADEMKİ SİZLER DEDELERİNİZ YOLUNDASINIZ!!
BİZLERDE O KAHRAMAN YİĞİT DEDELERİMİZİN NİNELERİMİZİN YOLUNDAYIZ..
"GAFLET DALALET HİYANET"GENETİKTİR EFENDİLER!!
YİNELİYORUMMMM..
TÜRK DEVLETİ"TÜRKİYE"1077'DE KURULDU..
GEVELEMEYİNNNN...
Ne güzel söylemiş ATALARIMIZ,Tarih tekerrürden ibarettir diye!
Ha gayret Tarihi Tekerrür ettirmeye çalışıyorsunuz!Çalışın çalışın,O tekerrür ettirmeye çalıştığınız Tarihin altında ezim ezim ezileceksiniz tıpkı TÜRK İSTİKLAL SAVAŞI'ndaki gibi..
Devamm edinizz,edinizzz ancakkk TÜRK'ün öfkesi,kinide ARŞLARDADIRRRRRRR..Onuda BİLİNİZ!!

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİRRRRR...


Saygıyla
Gülsev Eyüboğlu 




 



                   TÜRK DEVLETİ "TÜRKİYE" 1077 DE KURULDU.
                     Gevelemeyinnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                   01 Ağustos 2009
                   Gülsev Eyüboğlu İrhan

                  TÜRK DEVLETİ TÜRKİYE,Büyük TÜRK Hakanlı'ğına bağlı 12 Türk Devletinden biridir.Büyük Türk Hakanlı'ğının Başkenti Rey(Tahran),Ordu Kenti Hamedan,Bilim ve sanat Kenti İsfahan'dır.23 Mayıs1040 Dandanakan Savaşıyla Türkoğulları geleneğinde köleoğulları diye anılan Gazne'lileri yenen Oğuzoğlu Selçuklu Komutanları Tuğrul ve Çağrı Beyler,Büyük Türk Hakanlığı yönetimine geldiler.1063 yılında büyük Türk Komutanı ALP ARSLAN Bey ,Büyük Türk Hakanlığı Hakanı oldu.

                 26 Ağustos1071 Malazgirt Ovasında ;Normanlar,Frenkler,Almanlar,İskandinav,Slav,Yunan,Ermenilerden oluşan Bizans Ordularını yenen Büyük Türk Hakanlığı Hakanı Alp Arslan Han,Kutalmışoğlu Sülayman Şah'ı Türkiye Başkomutanlığına atadı.Türkiye Başkomutanı Sülayman Şah ki kendisi OğuzYabgusu soyundandır.Yani Göktürk Han soyu olup Bozkurt(Börtecine)soyu olarakta anılır.

               Türkiye Fetih emrini alan Anadolu Başkomutanı Süleyman Şah,Akıncı öncü birlikleri komutanlıklarına Türk soylu komutanlar Artuk,Tutuk(Tutak)Danişment,Saltuk,Mengüçek Beyleri atadı.Türkler inanılmaz bir hızla kuzeyden güneye,doğudan batıya Anadolu'yu fethettiler.Bu olağanüstü fetihleri gerçekleştiren Süleyman Şah artık Türkiye Fatihi olarak anılmaktadır.

              Süleyman Şahı Türkiye Başkomutanı yapan Büyük Türk Hakanı Alp Arslan Han,1072 yılında kalleş bir Fatimi Arap suikastçi tarafından şehit edildi.Yerine Büyük Türk Hakanlığı Hakanı Melik Şah oldu.Hakan Melik Şah,1077 yılında bir buyrukla Büyük Türk Hakanlığına bağlı 12.Türk Devleti Türkiye'nin kuruluşunu ilan etti.Türkiye Devletinin kurucusu Gazi Süleyman Şah,1080 yılında Başkent olarak İznik'e geçti.Avrupa resmi yazışmalarında Anadolu'nun adı TURQUİE-TÜRKİYE'DİR.YIL 1080..................Güney Marmara kıyıları,Kocaeli Yarımadası,Üsküdar,Kadıköy TÜRKİYE DEVLETİ sınırları içine alındı.TÜRKİYE DEVLETİ Hükümdarı Gazi 1.Süleyman Şah,İstanbul Boğazının Anadolu yakasında Bir Devlet birimi olan Gümrük İdaresini kurarak İstanbul Boğazından geçen gemilerden vergi alınmasına başlandı.

           Büyük bir Devlet adamı olan Gazi 1.Süleyman Şah TÜRKİYE DEVLETİ ile Bizans Devleti arasında çok ince bir diblomatik ilişkiyle siyasi denge güdüyordu.Hatta Drac(Arnavutluk)tan Normanları kovması için Bizans Devleti emrine Yağmur Bey komutasında 7000 kişilik bir Türk Birliği gönderdi.Balkanlara geçen Yağmur Bey,Balkan coğrafyası hakkında istihbarat toplayarak bu kayıtlar  Türkiye Devleti arşivlerine konuldu.

          Bizans tarihçileri 1083 yılında bütün Anadolu'nun Türkiye Devleti'nin eline geçtiğini yazmaktadır.
          1084 yılında Karatekin Bey Sinop Limanını alınca  Karadeniz kıyıları Türkiye Devleti'nin idaresine geçti.Aynı tarihlerde İzmir Körfezinde Türkiye Devleti Komutanı Çaka Bey,40 Savaş Gemisinden oluşan Türkiye Devleti'nin ilk donanmasını kurdu.Yani Türk Deniz Kuvvetlerinin kurucusu oldu.

         Büyük Türk Hakanlığı,kendisine bağlı 12 Türk Devletinden en büyük önemi TÜRKİYE DEVLETİ'ne veriyordu.Çünkü tüm Türkler arasında Anadolu yani TÜRKİYE toprakları çok büyük GAZA ve ŞEHİTLER coğrafyası olup her karesi TÜRK kanlarıyla sulanmıştır.Ve halen dahada kançıkca şehit edilen kahraman Türk yiğitlerinin tertemiz kanları bugün yüce kabirlerinde kutsal TÜRKİYE topraklarına akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Haram olsun hepinize bu kutsal toprakların havası,suyu HARAM OLSUUNNNNNN.........................

         Büyük Türk Hakanlığının Başkenti Rey(Tahran)de her yıl merkezi bütçeden Hakanlığa bağlı 12 Türk Devletine para ve asker yardımı yapılmaktadır.Ancak daima her yıl bütçeden yardımda birinci sıra TÜRKİYE DEVLETİ'edir.Her yıl merkezi bütçeden Türkiye Devleti'ne muazzam para ve askeri yardım yapılmakta ayrıca devamlı olarak yüzbinlerce TÜRK yerleştirilmek üzere TÜRKİYE'ye gönderilmektedir.1077 yılında resmi fermanla kurulan TÜRKİYE DEVLETİnin ilk Başbakanı ise Tahir oğlu Hasan Şehristani'dir.BİLİNE..............

        Oğuzlardan çok önce Anadolu'da var olan İskitler(Sakalar),Hunlar,daha sonra Türk boyları Bulgar,Hazar,Peçenek,Uz,Kumanlar ve Abbasiler döneminde gelen Türkistanlılarda hızla OğuzSelçuklularıyla bütünleştiler.Dinleri ayrı ama dilleri TÜRKÇE idi.

       Bozok kolunun 12 boyu Anadolunun kuzeyine,Üçok kolunun 12 boyu güney bölgelere yerleştirildi.Oğuzoğullarının en kalabalık ve aynı zamanda Bozkurt soyu (Börteçine)diyede anılan Kınıklardan olan Selçuklular birinci asiller,Selçukoğullarının varisleri Osmanoğullarıda(Urhan)Kayılardan olup ikinci asillerdi.Bugünkü Türkiye Türkçesi Kınık/Kayı lehçesi karışımıdır.Cumhuriyet döneminde resmi şive olarak kabul edilen İstanbul Şivesi ise Selçukoğlu yani öz kınık lehçesidir.

       Bugünlerde birileri(ki ağa babaları anglo-saksonların emriyledir)TÜRKİYE DEVLETİ'nin(ki onlar Osmanlı diyor) Söğüt'temi,Yalova'damı kurulduğunu  tartışmaya açarak eveleyip geveliyorlar.Eveleyip gevelerken onların deyimiyle  Osmanlı sanki uzaydan indi bu kutsal topraklara.Osmanlı kimin evladı efendiler ???????????Öncesi nerede????????
Osmanlı kimdir ????????1077 yılında resmi olarak kurulan TÜRKİYE DEVLETİ'nin çocukları değilmidir???????Tıpkı bugünkü gibi o dönemdede   TÜRK düşmanlarının bölüp parçalamaya başladığı TÜRKİYE DEVLETİ'ni yeniden toparlayarak yaşatanlar değilmidir ???????????Nereden çıkardınız siz bu Osmanlılığı??????????????Osmanlılık,Türkiyelilik LIK LIK LİK LİK LAK LAK gaklayın bakalım !!!!!!!!!!!!!!!

      Bütün Batılı ve diğer resmi kayıtlarda TÜRKİYE DEVLETİ olarak kayıtlı Türk-Osmanlı yani Oğuz boyu Kayıları siz niye iftiracı bir inkarcılıkla ısrarla Osmanlı diye anıyorsunuz?????TÜRK'ü ağzınıza alamıyorsunuzda ondan.Osmanlı anıyla şanıyla 1077 de kurulan TÜRKİYE DEVLETİ'dir.İnkarcılığınız aslaaaaaaaa bir işe yaramıyacaktır!!!!!!!!!!!

      Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK,sizin Osmanlı dediğiniz TÜRKİYE DEVLETİ'nin çocuğudur.Sizin Osmanlı'yı kurdu dediğiniz yine Ebedi Başkomutan Gazi Osman(Ushan)Han TÜRKİYE DEVLETİ'nin çocuğudur.Sizin Selçuklu dediğiniz TÜRKİYE DEVLETİ'nin kurucusu Gazi Süleyman Şah,kökleri 10000 lere giden BÜYÜK TÜRK HAKANLI'ğının çocuğudur.Onlar"7000 yıllık TÜRK Beşiği Anadolunun"çocuğudur.ONLAR(Muhtaç oldukları kudret damarlarında akan asil kan(gen)da mevcut olan)BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN KAHRAMANLARIDIR.

      Efendiler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Eveleyip geveliyerek,bir takım"kağıt parça"larına çiziktirdiğiniz ve adına tarih dediğiniz müsvettelerle,asla binlerce yıl akan tertemiz TÜRK KANlarıyla TÜRK ELİ,TÜRK YURDU yani TÜRKİYE olan bu kutsal topraklara TÜRK'ün çelik pençeleriyle kazıdığı TÜRK TAMGAsıyla baş edemezsiniz.TÜRK TAMGALARINI silmeye gücünüz yetmezzzzz!!!

      TÜRK Tarihi diye TÜRK'ün önüne koyduğunuz "kağıt parça"larınız çarrttt diye yırtılacaktır.

      Sırıtıyormusunuz?

       EEEE..
O zaman,haydeeeeeeeeeeeeeeee bakalım !

      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA SONSUZA KADAR.
     
      Gülsev Eyüboğlu  1 Ağustos 2009

  

--
ANDIMIZ--
TÜRKÜM-DOĞRUYUM-ÇALIŞKANIM-YASAM-KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK-BÜYÜKLERİMİ SAYMAK-YURDUMU MİLLETİMİ ÖZÜMDEN ÇOK SEVMEKTİR-ÜLKÜM YÜKSELMEK-İLERİ GİTMEKTİR.
EYYY..BÜYÜK ATATÜRK-AÇTIĞIN YOLDA-GÖSTERDİĞİN HEDEFE-DURMADAN YÜRÜYECEĞİME-
ANT İÇERİM.
VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN-NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...





--


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder