Bu Blogda Ara

20 Nisan 2012 Cuma

EHL-İ SALİP----KAVM-İ NECİB İTTİFAKLARI.....1


Ya da yine geldi Arap"bahar"ları  !!!
Artık"mert dayanır namert kaçar" !!!
Yine geldi "cenk vakti" !!!
Hazır ol TÜRK Milleti !!!
Saygıyla
Gülsev Eyüboğlu
16 Kasım 2011








EHL-i SALİB-KAVM-I NECİB İTTİFAKLARI    Düzenle

EHL-İ SALİB-KAVM-I NECİB İTTİFAKLARI...

Kavm-necib (Arab)dostlarımızla,Ehl-i Salib(Batılılar)dostlarımızın,biz Türk'lere karşı olan ittifakları ve kader birliktelikleri taaaaa..Haçlı Seferlerine kadar dayanır.
Arap Tarihçi İbnül Esir;éAl-Kamil Fi'l Tarihéadlı tam 10 ciltlik Eserlerinde;(Kitabın Fransızca adı;Recuil des Historiensdes(Roisadex)
Hicret'in 491 (miladi 1098-1099) yılında Haçlı Savaşlarını anlatırken;Ehl-Salibleri(Frenkler),Halife_i İslam'ın çağırdığını çünkü barbar Türk'lerin hem İslam hemde Hristiyanlığın kutsal topraklarına saldırılarını Frenklerle Arabların birlikte savunmaları gerekiyordu.
Halif-i İslam ;
Ferenk(Ehl-i Salib) Ordularının Suriye ye girişinde,tüm Arabların ellerindeki bütün emaretleriyle Frenklere yardım etmelerini,çünkü barbar Türklerin işgalindeki hem İslam hemde hristiyanların kutsal topraklarının birlikte savunulması gerektiğini emir buyurdu.
Arab Tarihçi ,İbnül Esir Tarih-ül Kamil adlı eserinde:
Haçlı Ordularının ,barbar Türk'lere karşı giriştikleri savaşı şöyle naklediyor.
(Aslında çok iğrenç vahşetti yaptıkları,her zaman yaptıkları gibi)
Kutsal Toprakları barbar Türklerden kurtarmak için bu müthiş kin ve gayz'ın tezahürleri yalnız Arablar ve Frenklerin işbirliğine münhasır kalmamış,Frenk Orduları bir günde 1500 barbar TÜRK'ü öldürerek,bunlardan 300 ün başını boyunlarından ayırarak Kahiredeki Halif-i İslam a gönderdiler.Bu barbar kafirlerin kelleleri bir nevi Frenk Komutanına ziyarete gelen ve her barbar Türk başına bir kese altın getiren Arap elçilerine iyi niyet olarak verildi.Halif-i İslam ın elçileri;bu kafir başlarını atlarının terkilerine yükleyerek Frenklerle ittifaklarını perçinlediklerinin işareti olarak Kahireye götürdüler.İbnül Esir devamla,İşte bütün bunlarla sabittir ki;sünni ve şii Arablar arasında ortak milli ve tarihi kafir Türk düşmanlığı,Ehl-i Salib(Frenkler)lerin barbar Türklere karşı dini,kin ve garazı hiçte aşağı değildir.
Kavm-i Neciblerle,Ehl-i Saliblerin kutsal toprakları kurtarma ittifakında Haçlı Ordularının 1099 yılında Kudüs e doğru ilerlerken Frenklere her türlü levazım,nakliye ve yiyecek sağlandığını İbnül Esir nakleder.
19.Yüzyılın ikinci yarısında bu kutsal ittifak tekrar Osmanlı Türk İmparatorluğuna karşı başlatılır.Beyrut,Şam,Sidon,Tripoli şehirlerinde Arablar tarafından sokaklara asılan afişlerde;Türklere hakaretler yağdıran ve Arabların dinini,namusunu kurtarmak için soysuz TÜRK'ün idaresinden kurtulmak için savaşacaklarını ve Tüm Arabların haysiyetlerini kurtaracaklarını söylüyorlardı.Sokak afişlerinde ve el ilanlarında yazanlar.
"-İliklerine kadar cahil olmasına ve ifsat edilmişliğine ve karı tabiatlılığına ve o iki milyonu aşmayan sayılarına rağmen soysuz Türkler,35 milyondan fazla ALLAH Hizmetkarı biz Arabları boyunduruk altında tutuyorlar.Eyy bu Hazreti Peygamberler Yurdu ahalisi;siz TÜRK'ün zulmünü biliyorsunuz yüzyıllardır onlar sizin kutsal kanunlarınızı yokettiler.Kutsal Kitabınızla alay ettiler.Sizi köle yaptılar.Sizin kutsal dilinizde Halifelik kanunları varken,TÜRKler zorla kutsal halifeliğide sizden çaldılar".
Yukardaki afiş metni A.L.Tibavi.Arabic and İslamic Themes London kitabında vardır.
....İşte bu,biz TÜRK lere karşı olan kutsal ittifaklar 11.Kasım 1938 günü itibariyle yine başlatıldı.Tam 70 yıldır her türlü hareketle devam ediyor.11.Eylül 2001 den sonra ABD Başkanı ;yapacakları karşı saldırılar için bu bir Haçlı Seferidir demişti.
Ehl-i Saliplerle Kavm-i Neciplerin kutsal ittifakları Yeşil Kuşak Projesinde;Dini Devlet işlerinden ayırarak Laik Rejim Sistemi olan TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyetinede "Ilımlı İslam"rejimi hazırladılar..
    Kavm-i Neciplerin kutsal topraklarını 1914 lerden beri Ehl-i Salipler koruyor.Türkiye Cumhuriyetine yıllar sonra ziyarete gelen Arabistan Kralı;geleneklerimizde mezar ziyareti yoktur bahanesiyle Anıtkabire gitmedi ama Tüm İslam alemi için kutsal olan topraklara haçlı ordularının yerleşmelerine karşı çıkmadılar.
    Eğer onların barbar dediği ama"muhtaç olduğu kudret damarlarında akan asil kanda mevcut"olan,dünya insanlık tarihine binlerce yıldır mazlumların yanında olarak zalimlere kan kusturan TÜRKLER olmasaydı,İslamiyetin tüm kutsal emanetleride batılıların müzelerinde olacaktı.Asil ve Kahraman TÜRKLER,o topraklardan çekilirken Kutsal Emanetleride Topkapı Sarayında muhafaza altına aldılar.
    Bakalım bu yüzyıllardır,TÜRK'e karşı kurulan bu ittifakların sonu nasıl olacaktır.
Bekleyelim görelim.
Ne demişler"Tarih tekerrürden ibarettir"...
Haydi bakalım rastgele efendiler !!!
MERTLİK ER MEYDANINDADIR.....

   Saygıyla
   Gülsev Eyüboğlu
   
   NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-
   İNADINA SONSUZA KADAR

NOT:Bu yazı 24 Ekim 2008 tarihinde kaleme alınmıştır.
-- 

"TÜRK ULUSUNUN DÜZENİNİ BOZMAYA YÖNELEN ÇABALAR BOĞULMAYA MAHKUMDUR.TÜRK ULUSU,KENDİSİNİN VE VATANININ  YÜKSEK ÇIKARLARI ALEYHİNE ÇALIŞMAK İSTEYEN BOZGUNCU,ALÇAK,YURTSUZ VE ULUSSUZ BEYİNSİZLERİN GİZLİ VE KİRLİ EMELLERİNİ ANLAMAYACAK VE ONLARA HOŞGÖRÜ GÖSTERECEK BİR ULUS DEĞİLDİR."              
                                                      EBEDİ BAŞKOMUTAN(BAŞBUĞ)GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
.....



--


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder