Bu Blogda Ara

19 Nisan 2012 Perşembe

TÜRK TOPRAKLARINDA"FETVA"ADI ALTINDA FESATLIK !


From: Hulan TÜRK <
Date: 29 Mar 2010 16:55
Subject:  "TÜRK Topraklarında"Fetva"adı altında"FESATLIK"............
To:
TÜRK Topraklarında "Fetva"adı altında "Fesat"lık !!!!!!!!!!!
Bu ne kin,bu ne hayasızlık?Evet halen daha Dandanakan Savaşları devam ediyor!
Yine  Ehl-i Saliblerle ,Kavm-i Necible:,kucak kucağa binlerce yıllık TÜRK topraklarında "Fetva"adı altında "fesat"lıklarına devam ediyorlar!
     Neymiş?700 sene önce "moğol"istilasına karşı çıkarılan"cihat fetva"sını tartışıyorlarmış?Kim bu istilacı dedikleri Moğollar?
   Öz be öz TÜRK oğlu TÜRKler.!!!
Siz kimsinizde kırk asırlık TÜRK Yurdunda TÜRK'ü istilacı olarak görüyorsunuz?
   Evet,700 yıl önce  kim var bu TÜRK Yurdunda ?
   TÜRKLER!
    Yani Gazi Süleyman Şah'ın 1077 yılında kurduğu "TÜRKİYE DEVLETİ"Yani Başkenti REY(Tahran)olan Gazi Tuğrul HAN'ın Hakanı olduğu BATI TÜRK DEVLETİ'ne bağlı olarak kurulan TÜRKİYE DEVLETİ ve halen daha TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti olarak devam eden  TÜRK DEVLETİ....
    Eeee.."cihat fetva"sı kimlere karşı çıkarılmış oluyorDA?
700 yıl sonra,21.Yüzyılda yeniden Kırk Asırlık TÜRK Yurdu;
TÜRKİYE DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti topraklarında "Türklere karşı çıkarılan fetva" ta
kimler "İngiltere merkezli Küresel yenilenme ve Rehberlik Merkezi GCRG başkanlığında bir takım adamlar!Kim bunlar?Haçlıların torunları!
1915 de Çanakkale'ye dayanan,1918 de VATANımızı kuduzlar gibi işgal edenler.YA İSTİKLAL YA ÖLÜM paralosıyla TÜRK'ün İSTİKLAL Savaşında Asil TÜRK Milletini tutsaklıktan kurtaran Gazi Mustafa Kamal ATATÜRK'ümüz içinde"Katli Vaciptir"Fetvası çıkarttıranlarda bunlar değilmiydi?.
Eeeeeeee TUUUUUUUUUUUUUUUU artık !!
TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...



İşte o "700"yıllık fetvanın haberi""""
700 yıllık fetva ilahiyatçıları böldü
25 Mart 2010 Perşembe 11:26
Cihad fetvası 700 yıl sonra ele alınıyor. Mardin'de bir araya gelecek olan İslam âleminin bilginleri, barışçı söylemle yorumladıkları fetvayı dünyaya ilan edecekler.
"Cihad Fetvası" üzerine garip toplantı

Moğol istilası altındaki Mardinlilerin isteği üzerine İslam dünyasının önde gelen âlimlerinden İbn Teymiyye tarafından 1300'lü yılların başında verilen 'cihad' fetvası 700 yıl sonra ortaya çıktığı Mardin'de tarih olacakmış. Mardin Artuklu Üniversitesi'nde 27-28 Mart tarihlerinde 'Barış Diyarı Mardin' başlığıyla düzenlenecek toplantıya Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün ve diğer İslam ülkelerinden yirmiye yakın tanınmış din adamı katılacak. Barışçı söylemle hazırlanacak ortak bildirge daha sonra dünyaya ilan edilecek.



Toplantıyı düzenleyen İngiltere merkezli Küresel Yenilenme ve Rehberlik Merkezi (GCRG) isimli düşünce kuruluşunun yöneticisi Aftab Malik, kardeşlik ve hoşgörü kentindeki buluşmayla ilgili şu bilgileri verdi:



�slam kaynaklı örgütlerin eylemlerini meşrulaştırmak için kullandıkları dini argümanların başında 'Mardin Fetva'sı olarak bilinen ve Müslümanları, Müslüman olmayan yönetimlerle savaşmaya çağıran fetva gelir. Mısır'daki cihadi hareket bu fetvayı kullanarak ayaklandı. İslam dünyasının yanı sıra ve İslam ile ilgili çalışmalar yapan Batılı bilim adamları uzun süredir bu fetvayı tartışıyor.�O nedenle bu fetvanın kalkması gerektiğini iddia etti. """""""



VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ............
TÜRKLERE KARŞI HİÇ BİTMEYEN KİN yani.
DANDANAKAN SAVAŞLARI DEVAM EDİYOR..
SİZİ GİDİ HAÇLIKONLARIN YAMAKLARI SİZİİİİ..

Gülsev Eyüboğlu 


 


 

 


-- 



--
"TÜRK'ün haysiyet,izzet-i nefis ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür.Böyle bir millet esir yaşamaktansa mahvolsun evladır.Binaenaleyh ya İSTİKLAL ya ÖLÜM"
GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA
===========================



--
"Bundan öte  Mertlik Er Meydanları'dır.
Ya çalarsın Kılıcı Mertlik adına,
Ya verirsin Boynunu Kılıç altına.."
 
Bir MenTÜRK
Saygıyla
G.Eyüboğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder