Bu Blogda Ara

30 Nisan 2012 Pazartesi

AB D NİN KORUYUCULARI.....!

AB D'NİN KORUYUCULARI DİNLEYİN::!!




 
.....ABD 20.yüzyıl ı geliştirdiği senaryolarla,tüm dünya ve özellikle kendi halkını kandırarak..dünyanın hemen hemen her köşesinde çok kanlı operasyonlara imza atmıştır
 
     Vietnam'a saldırmak için ABD Başkanı;Vietnamlıların ABD Gemilerine saldırdığını açıklayarak.ABD Halkını Vietnam'a savaş açmaya ikna etmiştir.Yıllar sonra ortaya çıktı ki Vietnam lılar hiç bir ABD Gemisine ateş etmediler.Sonuç ne oldu;milyonlarca Vietnamlı hayatını kaybetti.Altmış bin üzerinde ABD askeri hayatını kaybetti
      Ama..ölenler öldükleriyle kaldılar.
      Afganistan (o topraklar da dört Türk Devleti kurulmuştu).11 eylül 2001 ,"çok iğrenç bir terör saldırısı..Korkunç "daha neler neler.Aylarca tüm dünya Medya aracılığıyla"11 Eylül milattır,yapanlar  Usame Bin Ladin ve Arap teröristleridir,ABD kendisine karşı terörü yerinde vurma hakkına sahiptir"denile yazıla izledi.
.Sonuç..bu vahşeti yapanların Afganistan da olduğu,uzaydaki uydular vasıtasıyla tespit edilerek tonlarca bomba yağdırıldı o topraklara.Ne enteresan bir olay ki;ABD nin can damarlarlarına ,kaçırılan uçaklarla saldırı yapılıyor,uydular tespit edemiyor,ancak aynı uydular Afganistan da yerin binlerce metre aşağıda ki mağaralarda saldırıyı planlayanları tespit ediyor.(!)Bu ne yaman çelişki !ABD kendi hava sahasına giren uçakları tespit edemiyor ama yerin altındaki mağaralarda teröristleri görüyor?
      BM;ABD ye terörle mücadele etmesi yetkisini veriyor.Bu sefer,ABD meşru müdafaa hakkını kullanarak Irak ta taş taş üstünde bırakmıyor.Milyonlarca çoluk çocuğun üzerlerine tonlarca bomba yağdırıyor.
      Ve bizim çağdaş aydınlarımız,TV lerde aylarca ve yıllarca çünkü dört yıl bitti ABD nin terörle mücadele ettiğini ,bu süper güçle kimsenin başedemiyeceğini artık Türkiye nin komşusu nun ABD olduğunu bangırr,bangıırr anlattılar anlattılar.Ne acıdır ki,bu yeni komşumuzun binlerce günahsız sivilleri tonlarca bombalarla katletmesini meşru gördüler.
       Ama,yıllarca AB+D li müttefiklerimizin besleyip hatta o kadar ileri giderek o sürüngen pkaka lı şerefsizlere "özgürlük savaşçıları"bile dediler.TÜRK Anaları kanlı yaşlarla halen daha ağlarken aslanlar gibi asker,subay evlatlarımıza,tüm TÜRK Milleti gözyaşı dökerek dövünürken.ABD nin binlerce kilometre ötelerken gelerek komşumuz olmasını terörle mücadele olarak savundular.
      Hatta AB+D müttefiklerimizle aynı ağız birliği içinde büyük bir arsızlıkla gözümüzün içine bakarak o sürüngen çiyanları"özgürlük savaşçıları"olarak övdüler.Ve hiç arlanmadan AB ye  girecek Türkiye "artık Ordu küçülsün,ne gerek var milyonlarca silah alınmasına ,ordu niye konuşuyor"..daha neler neler .
      Gele gele geldik,yolun sonuna.Artık ok yayından fırladı.."Meşru müdafaa "için burnumuzun dibine gelenler birde üstelik çiyanlara sözüm ona devlet kurdular.O sefil çiyanlar üstelik kendi vatanlarını sattılar düşmanla işbirliği ettiler.Üstelik birde Kahraman TÜRK ORDUsuna kafa tutmaya kalktılar..Küstahlığa bakın.ABD Ordusu onların yanındaymış (ki doğrudur).
     Bugünlerde ABD de,tink tenk kuruluşlarında yok "efendim Huston larda senaryolar yazıyorlar"mış da,sınırlar değiştirilecekmişte,kesinlikle Savaş olasılıkları da olabilirmiş te !!Eeee.. demek istiyorlar ki"Türkiye asla olası bir savaşta ABD nin karşısında duramaz,teslim olun !" Yahu güya kurgu roman diye"Metal Fırtına"denen kitabı kim yazdırdı?İşte aynıyla vaki hedef TÜRKİYE!
Be heyy..gafletle,hiyanetle gözleri kararmışlar!!İşte o zaman dünyada TÜRK Tufanı kopacaktır,bilesiniz !!Bakın,Yunanlılarda senaryo yazdılar Kuzey Irakla ilgili.Ne diyorlar biliyormusunuz?Kulaklarınızı açın.!!!
     ABD,TÜRK ORDUSUNU YENEMEZ....
Yunanistan Pontiki Dergisinde Kuzey Irak a operasyon nedeniyle Türkiye ile ABD nin çatışma olasılığına yer verildi ve"Ancak ABD,süper güçlü Türk Ordusunu yenemez.Türkiye ne Irak,nede Afganistandır" diyorlar.Pontiki Dergisinin senaryosunda ayrıca ABD nin olası operasyonda Türk Ordusuyla karşı karşıya gelmeyi göze alamıyacağı belirtildi.Yunan Dergisi şu değerlendirmelere yer verdi.
     1-ABD göze alamaz:Birileri Irak ta Türk-Amerika çatışma ihtimalini mantık dışı buluyor olabilir ancak biz böyle bir gelişme halinde,Amerikan Ordusu kesinlikle Türk Ordusuyla karşı karşıya gelemiyecek durumda.Türkiye,dünyanın en çağdaş ve güçlü ordularından birine sahiptir.Türk Ordusu;gerek karada,gerek denizde,gerekse hava çarpışmalarında çok yeteneklidir.
     2-ABD büyük kayıplara uğrar.Amerikan toplumu bu kadar güçlü bir ülkeyle savaşa girmesini zor kabul eder.
     3-Aşırı da sayılsa,ABD ile çatışma olasılığınıda düşünmeliyiz.Böylece"imparatorluk"ve bölgenin"doğal lideri"nin Türkiye olduğu imajı iyice yerleşecektir.Böyle bir gelişme;Türkiye de Atatürkçü lerle,islamcılar arasında ki sürtüşme nedeniyle tehlikede olan Ulusal Birliği sağlayacaktır.
      BU senaryo tamamen Yunan Pontiki dergisini senaryosu.Eğer bu senaryoda gerçeklik payı varsa..O zaman bir türlü operasyon yetkisi veremeyenler.ABD Ordusunu,Türk Ordusundan koruyorlar demektir.Alın size bir senaryo daha(!)
     Komşunun Dergisi Pontika en akla yakın senaryoyu yazdığı gibi aynı zamanda TÜRK ORDU sunun gücünüde,bizim tink tenk çilerimizden çok daha iyi biliyor.

       NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA İLELEBET



       Bu yazımı sınırlarımızda dağı taşı çiyanlardan temizleyen TÜRK ULUSU nun yüreği TÜRK ORDU suna armağan ediyorum.
Saygıyla..30 Ocak 2011


Gülsev Eyüboğlu  


--
"Bu millet,esas terbiyesini aileden almaktadır.TÜRK Milleti,öyle analara sahiptir ki;her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir.TÜRK kadını daha yüksek nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir"
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
==============================

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder