Bu Blogda Ara

12 Mayıs 2012 Cumartesi

ASLINDA HEDEF..AVRASYA'DIR...!!!





Hedef Avrasya !... - Gülsev EyüboğluTarih: 28.12.2007 Saat: 12:24
Konu: Gülsev EYÜPOĞLU

            Yeni Dünya Düzen(baz)cilerinin bulunduğumuz
            Coğrafyada ortaya koydukları bir proje var.

            BOP; Büyük Ortadoğu Projesi.Aslında BOP yanıltmadır.
            Kesin hedef AVRASYA projesidir.
            Hiç düşündükmü ?
            Birdenbire dört beş seneden beri bir AVRASYA kelimesiyle ortalıkta bir çok kuruluş var.
            Bunlara bağlı uzmanlar var.

           Ve... hedef Avrasyada;dün korkunç bir suikastle Pakistanlı siyasetci Benazir Butto öldürüldü.


          Oysa Benazir Butto da yetiştirilmiş"yerli misyoner"di. Ne olduda öldürttürüldü ? 1980 li yıllarda Pakistan da yaptırılan askeri darbe sonucu General Ziya Ül Hak; laik rejimi yıkarak islam cumhuriyeti rejimini getirdi. Ancak o da uçağı düşürülerek öldürüldü. Bu demek oluyor ki küresel güçlerin işine yaramıyacak kişiler hiç göz kırpmadan ortadan kaldırılabiliyor.

           Dünyayı yeniden düzenlemeye çıkan güçler;dünyanın en büyük anakarasına sahip olmaya kararlılar.

           Afrika projesini bitirdiler.Artık kara kıta Afrika global güçlerin elinde.Afrika Kıtasının asıl sahipleri hızla yok olmaktadırlar. Açlık, AİDS,Ebola virüsü derken kara kaderli kara derililerde,tıpkı kızılderililer gibi bir sona gidiyor. Avustralya kıtasıda tamam oda küresel güçlerin elinde.Asıl sahipleri Aborjinler de bir avuç kaldılar.
          Avrupa Kıta sına ilk darbe "Aydınlanma"adı altında Fransızlara vuruldu.1789 Fransız İhtilaliyle Fransızları birbirine boğazlattılar.Kan gövdeyi götürdü.Sırasıyla Alman-Avusturya-Prusya-İtalya-İber Yarımadası-İspanya.İspanya da General Franko desteklenerek İspanyada 40 yıl süren içsavaşla İspanyollarıda birbirine boğazlattılar.Her zaman en büyük korkuları olan TÜRKlerdi.Osmanlı Türk İmparatorluğunuda adım adım parçaladılar.Tarihten sildiler.

           HEDEF AVRASYA nın Avrupa Kıtası tamamlandı.Sıra AVRASYA ya geldi. Ancak,hiç hesaplarında olmayan bir şekilde Avrasya projesi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde Asil TÜRK Milleti tarafından kesintiye uğratıldı. Yine Türkler zincirlenememişti. Başbuğ (Başkomutan) Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ten devamlı nefret ettiler.Yetiştirdikleri "yerli misyoner"ler aracılığıyla çeşitli iftiralarla TÜRK Milletinin yüreğinden,beyninden silinmek için 11.Kasım 1938 den beri silinmeye çalışıldı.Ve bugünde en büyük düşmanları Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzdür.

           AVRASYA İmparatorluğunun Başkenti İSTANBUL olarak planlandı. Onlara göre Boğazlar ve Anadolu, Avrasya Projesinin merkezi dir.Türk Milleti, bizler; küresel güçlerde yetiştirilen "yerli misyonerler" aracılığıyla asıl hedefin kendi toprakları olduğunu görmemeleri için müthiş bir gri psiko harp taktiğiyle senelerdir yanıltılmaya çalışılıyor.

           BOP (Büyük Ortadoğu Projesi)zaten 1910  lu yıllardan itibaren uygulanıp tamamlanmıştır.
           Cetvelle çizilen sınırlarla Ortadoğu parsellenmiştir.Harita da yarım kalan Türkiye Cumhuriyeti nin sevr haritasıdır.
           Ama bu seferde başaramıyacaklardır.
           Kafkaslarda,Asya da olup bitenler ne ola ki ? Turuncu, mavi, beyaz  vs. isimler altında yönetimler kendi adamlarına geçiriliyor.
           Avrasya projesinin domino taşları bir bir yerine oturtuluyor.

           Doğu Avrupa ve Balkanlar tamamlandı.Küresel güçlerin has adamı Gorbaçov;SSCB yi dağıttı.Bu süreçle bağımsızlığına kavuşan Türk Cumhuriyetleri daha kolay ele geçirilecekti.Ancak Türk Milleti çetin ceviz dir.Tacikistan,Kırgızistan,Özbekistan karıştırıldı fakat ele geçirilemedi. AVRASYA Projesini kesintiye uğratan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK;yaşamlarına kastedilen TÜRK lerin yaşam okjisenidir.Kurduğu TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti;senelerdir esaret altında tutulan Asya Coğrafyasındaki tüm TÜRK lerin yaşam ve tutsaklıktan kurtulma enerjisi olmuştur.Dünyada dalgalanan tek bağımsız TÜRK Bayrağı onları ayakta tutmuştur.

           En büyük korkuları;Türk Devletleri Birliğinin kurularak, AVRASYA hedeflerinin ebediyyen yok olmasıdır.
           Tüm TÜRK Milliyetçileri; Avrasya kelimesinin geçtiği her cümleyi, yazıyı, her oluşumu didik didik incelemelidir.
           İkide bir "İstanbul Dünya Başkenti olma yolunda hızla ilerliyor"denilerek nereye varılmak isteniyor acaba ? İstanbul hızla Avrasya Başkentliğine doğru hazırlattırılıyor. Port ,projeleri adı altında el değiştiriliyor. Çamlıca Port, Haydarpaşa Port, Balat Projesi, Levent 'e satılan araziler. Daha bir sürü proje. İstanbul senelerdir dev bir şantiyedir.

            Benazir Butto; çok usta bir planla öldürüldü. Bir zamanlar Mısır Devlet Başkanı Nasır suikastı gibi. Sahi Ariel Şaron a ne oldu ? Ne ölüsünden, ne dirisinden bahsediliyor. Lübnan da Hariri de bu tip suikastla öldürüldü. Ama Hariri ailesi, küresel güç olarak yoluna devam ediyor. En büyük gücüde Türk Telekom'u satın alarak kazandı. Hariri Ailesi satın aldığı Türk Telekom a Genel Müdür olarak ta  İngiliz Paul Dany'i getirdi.

            BOP aldatmacadır.
            Hedef Avrasya dır.
            En büyük hedefte Avrasya Projesinin tam ortasında bulunan Türkiye Cumhuriyetidir.

            Saygıyla

           Gülsev Eyüboğlu
           NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE- HER ŞEY VATAN İÇİN






 


--
ANDIMIZ--
TÜRKÜM-DOĞRUYUM-ÇALIŞKANIM-YASAM-KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK-BÜYÜKLERİMİ SAYMAK-YURDUMU MİLLETİMİ ÖZÜMDEN ÇOK SEVMEKTİR-ÜLKÜM YÜKSELMEK-İLERİ GİTMEKTİR.
EYYY..BÜYÜK ATATÜRK-AÇTIĞIN YOLDA-GÖSTERDİĞİN HEDEFE-DURMADAN YÜRÜYECEĞİME-
ANT İÇERİM.
VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN-NE MUTLU TÜRKÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder