Bu Blogda Ara

15 Haziran 2014 Pazar

ATATÜRK DİYOR Kİ"BEYLER,ANADOLU KIRK ASIRLIK TÜRK YURDUDUR"..!!!!!


Beyler Anadolu Kırk Asırlık Türk Yurdudur

...11.Kasım 1938 gününden itibaren,Türk Milletine geçmişlerini unutturmak için uygulanan sinsi emperyalist psiko-harp planına göre TÜRK ün Anadoluya gelişi inatla;26.ağustos 1071 Malazgirt Zaferine tarihlendirilmiştir.
Bu emperyalist psiko-harp planına göre de 1071 tarihinin inatına tekrarlanıp durmasının altında da ,1945 li yıllarda ABD nin planladığı "Yeşil Kuşak projesi ürünü Türk-İslam sentezi"vardır.Yani laik Türkiye Cumhuriyeti yerine "ılımlı islam"sistemi.
Türkler,4200 yıl önce gelip Anadoluya yerleşmişlerdir.Bu topraklar kırk asırlık Türk Yurdudur.Dış düşmanlar ve iç işbirlikçileri,bunun içindir ki;TÜRK e tekrar "ırkı kimliği"ni öğreten ATATÜRK e düşmandırlar.
Sinsice ATATÜRK İlke ve Devrimlerini yok ederek,planlı bir şekilde rejimi"ılımlı islam"mdodeline çevirmek için var güçleriyle çalıştılar,çalışıyorlar.Türk çocuklarına,emperyalist işbirliğiyle hazırlanan Atatürk sonrası Tarih kitaplarına inatla"sen Anadoluya 1071 de geldin,göçebesin,1071 den önce yoksun,Türk-İslam sın"tezini aşılamak için ellerinden geleni yaptılar.Bugünde"Türk sen azınlıksın Anadolu zaten mozaiktir,sen geleli 1000 yıl bile olmadı,senden önce burada halklar vardı"tezini işliyorlar.Oysa islamiyet gelmeden çook önceleride TÜRK vardı.
4000 yıldır bu toprakların TÜRK olduğunu görmezden gelirsek,o zamanda düşman derki sana"mademki Anadoluya yeni geldiğini kabul ediyorsun,o halde çek git".
Akkat Kralı Naram-Şin in(M.Ö 2200) Anadolu seferlerini anlatan"Şartamhari"beyannamesinin(kil tabletler)15.maddesinde şöyle yazılıdır.-Türki kralı İlsu-Nail-.Yine Akkat tabletlerinde;Mardin merkez olmak üzere,güney Anadolu ve Musul,Kerkük dolaylarında yerleşik Hurriler de Türk kavmidir.Hurri dilinin filolojik özelliği Türkçedir.Hurrilerin tırunları Urartular da Hurri dili özelliği taşıyan dile sahiptir.
Hurriler proto-Türk kavimleridir.Tıpkı Sümerler gibi.
Anadolu Türk ün ikinci Vatanı değil,Orta Asya ile birlikte en eski Yurtlarından biridir.
Anadolu ya (MÖ 700)Kafkaslardan gelen İskitler(Sakalar)Türk kavmidir.Urartular a devamlı saldıran Asurları tarih sahnesinden silen İskitlerdir.Urartu başkenti Tuşpa(Van)da Şamran suyu diye bilinen su kanalları Urartu mühendisliğnin şaheseridir.Bugün Ora Asya da Şamran suyun dan çok daha ileri teknikte 5000 yıllık su kanalları vardır.Hepsi Atalarımızın eseridir.
Şimdi tüm bu gerçekler apaçık ortadayken;TÜRK ü inadına"sen 1071 de geldin"diye kandırmaya çalışanlar kime hizet ediyor acaba?
İskit kralı İdandir,pers kralı Dairus a;özbe öz TÜRK karakteri taşıyan şu metni göndermiştir.éama siz illede savaşmak istiyorsanız,bizim atalarımızın mezarları var.Onları bulun,onlara el kaldırın,o zaman görürsünüz.Mezarlarımız için savaşıyormuyuz,savaşmıyormuyuz.Ama daha önce keyfimiz istemediği sürece sizinle savaşmıyacağız".
Ata mezarları için savaşan Atalarını TÜRK e öğretme.Ama Türkiyeye gelen Suudi Kralı"geleneklerimizde mezar ve mezar ziyaret yoktur"diyerek TÜRK ün ATAsının mezarı ANITKABİR e gitmeme saygısızlığın görmezlikten gel.Ondan sonrada ,TÜRK çocuğuna inatla "sen 1071 de Anadoluya geldin "de.
Kral,kendi ağzıyla"benim Ata mezarım yoktur"diyor.Ama sen işbirlikçiliğine inadına devam et "Türk ü yeşil kuşak projesi"içinde boğmaya çalış.
MS .395 yıllarında Basık ve Kursık yönetindeki Hun ordusu,tekrar Antakya ve Ankara ya geldiler.Diğr Hun koluda başlarında,Balamir in torunu Uldız(Yıldız)ın komutasında Avrupanın ortalarına indiler.
26 ağustos 1071 de Malazgirt Zaferini kazanan büyük TÜRK Komutanı ALP ASLAN;tapusu dedelerinin olan kırk asırlık TÜRK Yurdu Anadoluya dede topraklarına yeniden gelmiştir.Geldiği dede topraklarındada zaten var olan TÜRK kimliği;Alpaslan ı başarılı kılmıştır.
Büyük Türk komutanlarından ATA Alpaslan ın"bugün Türk Milletine dayatılan sen Anadolu ya 1071 de geldin"tezinden ötürü kemikleri sızlıyordur.
Büyük ruhun şadolsun ATAM ALPASLAN;Anadolu ilelebet TÜRK kalacaktır.

BEYLER ANADOLU KIRK ASIRLIK TÜRK YURDUDUR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -İNADINA İLELEBET

Gülsev EYÜBOĞLU
26 AĞUSTOS 2006

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder