Bu Blogda Ara

6 Ocak 2013 Pazar

ARAPÇILARIN"MÜSLÜMAN KARDEŞLERİ"




           ARAPÇILARIN"MÜSLÜMAN KARDEŞLERİ"...!


          "Arap menaibinde ve bilhassa Tefsir İlimlerinde,TÜRKLER;İnsanlık düşmanları birer canavar sürüsü şeklinde tasvir edilmişlerdir.Akıl ve izana sığmayacak iftiralara uğramışlardır ve ez cümle yamyamlıkla itham edilmişlerdir".....
                                        İsmail Hami Danişmend

         "Talih ve kader Arapçadır,Türkleri ilgilendirmez"
                                     Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK


          Türklere;Arapların hunharca saldırıları 642 yılında başlamış,saldırılar Maveraünnehir,Horasan ve Tohoristan bölgelerine olmuştur..
          Maveraünnehir Arapçadır(Arapçılar Maveraünnehir'i kullnmayı pek severler).Gerçek adı Seyhunve Ceyhun Türk Yurtları olup binlerce yıllık Türk Tarihine sahiptir.Bugün Kazakistan,Özbekistan ve Türkmenistan  Türk Yurtları yerleşim alanıdır.Latince Oxus nehrinin ötesi denir.
         
        Bu korkunç hurharca saldırılar ,Arap tarihçilere göre"Kafir Türkler 737 yılına kadar dayanabilmişlermiş..
Yaptıkları gerçekte TÜRK Soykırımıdır.Arapların kendilerine göre;Kafirler,Yecüc Mecücler Türklere, CİHAT fetvalarıyla saldırıları Türk Tarih sayfalarında TALKAN ve CÜRCAN(GÜRCAN)Soykırımları olarak tamgalıdır.

      Kafir Türklere karşı CİHAT hutbelerinde"Eyy Allahım,Türklere ait ne varsa herşeyi yoket !Onların güçlerini çökert,üzerlerine felaket yağdır"şeklinde olup dinleyen Cemaatlerden"Hayır temenni et ki;Allah onların ayaklarının altına buzlar yerleştirsinde kayıp düşerek helak olsunlar"duaları istenmiştir..

      Günde çoluk çocuk demeden onbinlerce  TÜRK'Ü katlederek Seyhun,Ceyhun Nehirleri TÜRK Kanlarıyla alkanlara bulanarak akmıştır..TÜRK çocukları kaçırılarak Köle olarak Arap topraklarına getirilmişlerdir..TÜRK kadınları hayasız pusularla cariye olarak zorla satılmışlar ve onbinlerce TÜRK Kadını bu kara hayasızlığı yaşamamak için,kendilerini uçurumlardan aşağı atarak canlarına kıymışlardır.Fırsat bulupta canlarına kıyamıyan TÜRK Kadınlarından çocuk sahibi olmak o dönemlerde büyük bir Asalet kazanmak demekti.Özellikle Çaşıt Arap Komutanlar "TÜRK Kadınlarının HAN Soylular olduklarını,onlardan doğacak erkek çocuklarının ileride Arap Komutanlar olarak yetiştirilmeleri için özel fetvalar almışlardır.

       Ancak heyhaat,Han soylu TÜRK Analarının evlatlarının"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur"Asil genlerinin 800 lü yıllarda birilerinin halen daha MEMLUKLAR dediği oysa öz be öz Mısır'da TÜRK devleti kuracaklarını hesaplayamadılar..
        
        Atinin ne getireceği bellimi olur !Ezeli Türk düşmanları Ehli Saliplerle,Kavmi Neciplerin halen daha Arap baharlarıyla silmeye çalıştıkları TÜRK İzleri aniden canlanırda ortalık TÜRK Baharlarına döner ..!

        Küçük asya,Ortadoğu ya da 90 yıl öncesine kadar sözüm ona kafir Türklerin elinden kurtardıkları o topraklarda yüzbinlerce Kahraman Ecdatlarımızın isimsiz Kabirlerinde ölümsüz Yiğit TÜRK Ruhları gün gelir TÜRK'ün 10000 yıllık yemini "KANA KAN İNTİKAM" andını yerine getirir !

       DANDANAKAN ZAFERİNE ARAPÇILARIN ZEHİRLİ KİNDARLIĞI DEVAM EDİYOR,HAYASIZCA RÖVANŞ PEŞİNDEDİRLER..
      
       BİLİNE....!!!!!!!!
       
       1940 lı yılların ABD Destekli yeşil Kuşak Projecileri TÜRK-İSLAM sentezciler "TÜRKLER ANADOLUYA 1071 de GELDİ" naralarıyla ,ASİL TÜRK ULUSUNUN EBEDİ BAŞBUĞ(BAŞKOMUTAN)U MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN Ocak 1923 günü Adana Türk Ocağında buyruğunu verdiği"EFENDİLER,ANADOLU KIRK ASIRLIK TÜRK YURDUDUR"GERÇEĞİNİ İNKAR EDERLER..DE SAHTEKAR Timsah gözyaşları içinde Büyük TÜRK Başkomutanı ALP ARSLAN'I Sözüm onaANARLAR..DA ALP ARSLAN HAN'I ALÇAKÇA KATLEDEN HAÇLI DESTEKLİ ARAP SUİKASTÇİLER HACCAİLERDEN HİÇÇ BAHSETMEZLER !!

         Gelelim"ARAPÇILARIN-MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNE;

         
         1924 Yılında Mersin'de İngiliz destekli Arap Casusları,içimizdeki Arapçılarla beraber sinsice "Arap Ocakları"adı altında çöreklenmeye çalışmışlar ancak "İSTİKLAL MAHKEMELERİ" Bu şer yuvalarını paramparça etmiştir...

         
          Mısır devlet Başkanı Cemal Abdulnasır;

"Çocukluk yıllarımda havada ne zaman bir uçak görsem kendi kendime mırıldandığım sözlerimi eleştirirdim-Eyy büyük Allahım,İngilizi kahret !-zamanla öğrendim ki bu sözler bize Türkler döneminden kalmadır.Oysa dedelerim vaktiyle bu bedduayı Türklere karşı edermiş-Eyy Allahım sen Türkleri kahret !".....Vayy vayyy ne kardeşmişler !

          Paris Konferansı(1919 yılı)Suudi delege Emir Faysal;
"İngiltere'nin ve Fransa'nın emirleri üzerine Türklere karşı Arap Ayaklanmasını başlatan babam'ın temsilcisi olarak istediğim şudur-İskenderiye'den itibaren Diyarbakır hattının güneyinden Hint Okyanusuna kadar Arapça konuşanları içine alacak havali;Cemiyeti Akvam'ın teminatı altında hürriyetine kavuşsun"...
        Kavuştular,kavuştularda halen daha o havaliye "Özgürlük ve demokrasi"bombaları yağıyor !Yazık milyonlarca müslümanların acımasızca katlettirilen çocuklarına..Hunharca insanlık dışı vahşetler içindeler..

          1965 yılı BM Genel Kurulunda ki KIBRIS oylamasında;bütün Arap Ülkeleri Türkiye aleyhine oy kullandılar....

        1975 Yılı Nisan ayında Time dergisine demeç veren Suudi Prens Fahd"Bizim uyguladığımız yönetim yöntemleri tamamen ATATÜRK Yöntemlerinin  karşıtlığıdır..

       1975 Yılı Nisan Ayında Mısır devlet Başkanı Enver Sedat,Kıbrıs'a dönen elleri TÜRK Kanlarına bulanan Papaz Makarios'a sevgi telgrafları çekerek kardeşlik ilan etmiştir.O dönem FKÖ Lideri Yaser Arafat Kıbrıs Rum tarafına"Biz Filistinliler sizleri kardeş mücadeleciler sayıyoruz,sizin Zaferiniz bizimde Zaferimiz olacaktır,düşmanımız ortak bir düşmandır".
         Yaa işte,Gazze'de salya sümük ağlayanların ortak düşmanları kimlermiş ???????

          Elleri TÜRK Kanlarına bulanmış azılı TÜRK düşmanı Papaz Makarios'un Cenaze Töreninde başta Mısır olmak üzere tüm Arap Ülkeleri 3 günlük yas ilan ederek bayraklarını yarıya indirmişlerdir..

          1975 yılı Temmuz ayında Cidde'de toplanan İslam Birliği Konferansında;Türkiye'nin KIBRIS'la ilgili tüm istekleri gündeme bile alınmamış ve hasıraltı edilmiştir..

           Daha daha neler neler DE,biz bu kadarı ünleyelim..

           TÜRK Adını sileyeceğiz diye zehirli kinleriyle gözlerini kan bürüyen ,tıslayan çatal dilleriyle Asil TÜRK Milletine,TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti'nin Ebedi Kurucusu Mareşal GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜMÜZE,Şanlı Tarihi Binlerce yıl Kahramanlık,Şan Şeref,Mertlik Yiğitliklerle Tamgalı ŞANLI TÜRK ORDULARINA,TÜRK ORDULARININ Kahraman Yiğit TÜRK SUBAYLARINA KİN;NEFRET KUSAN Siyonist Gömlekli Haçlıların"yerli Misyonerleri";Arapçı'lar,Ermeni'ciler,kürt'çüler,İngiliz'ciler,Amerikan'cılar,Rusya'cılar,Çin'ciler,Fransız'cılar ve topyekün o cular bu cular tam tekmil 7000 Yıllık TÜRK beşiği,Kırk Asırlık TÜRK Yurdundan TÜRK TAMGASINI Sileceklerini sanıyorlar..

          EE HAYDEEE BAKALIM RASTGELE !!!!
          HAYDEEEE BEE HAYDEEEEEEEEEEEEEE...

         "SON"UN "SON"U ANCAAAKKK KİMİN"SON"U ???

           

           TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..!!!!
           DÜNYA DURDUKCA TÜRKLERİNDİR..
           BİZ TÜRKLERDE İNADINA ŞAHLANIYORUZ
           NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA,İNADINA,
İNADINA DÜNYA DURDUKCA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
          

          Saygılarımla
          Gülsev EYÜBOĞLU
          06 Ocak 2012


           

           

         

          

         

          


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder