Bu Blogda Ara

6 Eylül 2013 Cuma

SİZZZ,MİHRİMAH SULTAN'DAN DAHA MI MÜSLÜMANSINIZ..???




  SİZZZ,MİHRİMAH SULTAN'DAN DAHA MI    MÜSLÜMANSINIZ..???


  EVET..Eyyy KİNİDARlar görün..!!
  Aynı zamanda HALİFE Makamında oturan Kanuni Sultan Süleyman'nın Kız evladı Mihrimah Sultan'ın asaletiyle uygarca özenle topladığı saçlarının güzelliğinde başındaki Taç ile resmini görün..!!O dönemde bu uygar TÜRK Kadını HAN Kızı Resmini yaptırmış..
Zehirli kinidarlar sizz şimdi bu Asil TÜRK Kadınına kafir Mİ diyeceksiniz HA..??
   
  Anglo-Sakson Cizvit Papazlarının kurguladığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerine dinamit döşeme simgesi Ilımlı İslam projesinin sözüm ona tesettürü olan Türban ki aslında Haçlıların TÜRK Coğrafyalarını kıskaç içine alan 1940 lı yılların dışardan içeriye Yeşil Kuşakçılarının sembolü değilmidir..??
     Tesettür,peki kim tasarladı bu sembolü..?Fransa'da beslenerek İRAN'IN başına geçirilen Molla Sarıklarıyla kurdurulan sözüm ona İslam Cumhuriyetinde zorunlu tesettürü Kara çarçaf olarak tasarlıyanlar MI..??İran'da yüzbinlerce kadına KARA ÇARÇAF giydirmek için vahşice tecavüz ve işkence edenler hafızalardan silindi Mİ..?
Afganistan'da sözüm ona Kadınlara özgürlük getirilecek diye,kadınları"BURGA"lara hapsedenler KİM..?O Medeniyet havarisi Batılılar değil Mİ..??
      Madem İSLAMİDİR niye her ülkede tesettür aynı değil..?Yanıt hazır..-her ülkenin kültürü ayrı--Yaa öyle Mİ..??Pekii KURAN-I KERİM'in emirleri BİR değilmidir..??
      Sizi gidi Anglo-Sakson havarileri Cizvit Papazları SİZİİİ...!
      İSLAMİYETİ ,HAÇLILARA parçalattınız..İSLAMİYETİN Kutsalı KABE'nin etrafına Gökdelenler diktirdiniz..Kahire'de Emevi Halifesinin kese kese altınlarıyla Haçlılarla TÜRKLERE Karşı İttifaklarında yetiştirdikleri katiller sürücü Haccaci Suikastçılarını 21.Yüzyılda yeniden binlerce yetiştirerek "ALLAHU EKBER" nidalarıyla hunharca vahşice masum müslümanları ve adını ağzınıza almadan Türkleri katlettiriyorsunuz..!
      İSLAM Coğrafyalarını KAN Gölüne döndürdünüz..
BU NE KİN..??Bu ne İnsanlık DÜŞMANLIĞI..?
    İngilizlerin TÜRK İmparatorluğunu parçalamak için kurdurduğu Vahhabiyetide sinsice hak Mezhep yaparak Dİyanet İşleri Başkanlı'ğının içine yerleştirdiniz..!!!TÜRK Milletinin DİN'ine saldırıyıda Kara Hiyanet Mondros Mütarekesinin üçüncü kuşak Tetikçi Medyasına yaptırdınız,yaptırıyorsunuz..!Hayasızca dalga geçerek sözüm ona DİNİDAR Adamlarınızın karşılarınada özenle yetiştirilen her konuda uzman(!)dekolteleri açıkta Kadıncık Sunucularınızı yerleştirdiniz..!Ahlak yoksunu basit kadıncıkları sanatçı kisvesi giydirerek her türlü hayasızlıklarını hoş görerek toplum önderi olarak pazarladınız..
   Ancak iğrenç bakışlarınızla,tıslayan çatal dillerinizle TÜRK Kadınlarınıda başları açık diye ahlaksız ilan ettiniz..O rezil kadınlarınız,TÜRK Kadınının kesip attığı tırnak bile olamaz..13-14 yaşındaki kız çocuklarıyla evlenmeyi normal sayan hepiniz AHLAKSIZSINIZ..!!
     Aaaa sahii ILIMLI İSLAM da böyle oluyor öyle Mİ..?
     Kan Emici HAÇLI Şeytanları,Kanla İrfanla kurulan TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti'ni parça parça yıkarak Eyaletlere bölmek için TÜRKİYE'nin başınada ILIMLI İSLAM Çorabını ilmek ilmek ördüler..Asil TÜRK MİLLETİ'ne,TÜRK DEVLETİ'NİN Kurucusu ATATÜRK'e ve TÜRK DEVLETİ'nin bekası TÜRK ORDUSU'na en büyük düşman olarak soy seçerelerini takip ederek Siyonist gömlekli Vatansız,Bayraksız,Milletsiz Yerli Misyoner işbirlikçiler,Sizz Dindar görünerek TÜRK'ÜN "DİN"ine,Milliyetçi görünerek TÜRK'ün Milliyetçiliğine,Devlet adamı görünerek TÜRK'ün Devleti'ne saldırdınız,saldırıyorsunuz..!!

     Şimdiii,TÜRK İmparatorluğu HAN'ı Kanuni Sultan Süleyman,o dönemlerde İSLAM Halifesi değilmi..?EVET..!
     Sizzz İslam Halifesi Kanuni Sultan Süleyman'dan daha MI İyi biliyorsunuz İSLAMİYETİ..?????

     HADDİNİZİ BİLİN HADDİNİZİ..!!
     TÜRK'ÜN "SON"U GELDİ DİYE OVUŞTURDUĞUNUZ KANLI ELLERİNİZLE KENDİNİZİ BOĞACAKSINIZ KENDİNİZİ..!!
     EVET,"SON"UN "SON"U ANCAK TÜRK'ÜN "SON"U DEĞİL TOPYEKÜN HEPİNİZİN "SON"UDUR..
    BİLİNE...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA DÜNYA DURDUKÇA..
    BİZ TÜRKLER DELİ'KANLIYIZ...
    SİZ KİMSİNİZ BEE,KİM..???
    BİZİM VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞANDIR..
    Saygılarımla
    07 Eylül 2013 
                     Gülsev EYÜBOĞLU

2 yorum:

  1. elinize sağlık, Müslümanları kukla gibi kullanıyor Amerikan ajanları, İngiliz ajanları çoğu bilmiyor bile kullanıldıklarını, mendil gibi atılacaklar sonunda, insanları dinden nefret ettirdiler, çocukluğumda kimse İslam dininden nefret etmiyordu şimdi sokakta mikrofon tutulsa 10 kişiden 2 si aman dinden nefret geldi diyecek halde!
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sayın Müjde Dural..Bendende sevgiler..

      Sil