Bu Blogda Ara

8 Aralık 2014 Pazartesi

"BU SAAT PAHALIDIR.""BİLAL ZENGİNDİR"

https://plus.google.com/u/0/ 
İlahiyatçı Profesör ve AKP Ankara Milletvekili Emrullah İşler’in imam hatip liseleri için yazdığı Arapça ders kitabındaki ifadeler, okuyanları şoke ediyor.

‘BU SAAT PAHALIDIR’
İmam Hatip Liseleri 11. Sınıf Mesleki Arapça Ders Kitabı’nda, dil öğrenimi amacıyla verilen örnekler yer alıyor. 39. sayfadaki bir örnekte, “Bu saat pahalıdır” denilirken, cümledeki anlamı güçlendirmek için ‘Muhakkak ki bu saat pahalıdır” deniliyor. Bu ifadeler, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın Türkiye’yi sarsan 700 bin liralık saatini hatırlatıyor.

‘BİLAL ZENGİNDİR’
Dİğer örnekte ise “Bilal zengindir” ve ardından da “Muhakkak ki Bilal zengindir” ifadeleri kullanılıyor. Bu cümleler de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, deniz taşımacılığı işine giren oğlu Bilal Erdoğan’ı akıllara getiriyor. Hızla zenginleşen ve 5 ‘gemicik’ sahibi olan Bilal Erdoğan, bugünlerde yeni gemiler sipariş etti.

AKP'Lİ VEKİL YAZDI
Kitabın yazarı Prof. Emrullah İşler, bir önceki hükümette Başbakan Yardımcısıydı. Şimdi TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı yapıyor."NOT:Googlehttps://plus.google.com/u/0/"Sayın Hüseyin Üğüdür PAYLAŞIMIDIR..
Daha az göster..
__._,_.___