Bu Blogda Ara

16 Ocak 2014 Perşembe

TESLİM OLMAYACAK,TESLİM ALINACAKSINIZ.ŞİMDİ"ALÇAK SÜRÜNME"SÜRECİNDESİNİZ..!

 
 TESLİM OLMAYACAK,TESLİM ALINACAKSINIZ..
   ŞİMDİ"ALÇAK SÜRÜNME"SÜRECİNDESİNİZ...!!


     Zehirli genli ezeli TÜRK Düşmanları..
Dışardaki kendilerine Hizmet Hareketi diyen en büyük Hiyanet Hareketi ve içerdeki bu Hiyanet Hareketi'nin arka odalarında özenle yetiştirilerek SECSİS Hileleri ile İktidara getirilenler,şimdilerde birbirlerini Haşşaşiler diye suçluyorlar..!!Sizi gidi dışardaki,içerdeki zehirli TÜRK düşmanları siziii...!

    !Haşşaşiler(Haccaciler)Fatimi Halifesinin,Vatikan'la TÜRKlere karşı kurdukları Şer İttifakının Suikastçileridir..TÜRKLERE İkinci defa ve sonsuza kadar açan Büyük TÜRK ALPARSLAN HAN'ı alçakça ŞEHİT edenlerde bu Haccacilerdir.. !Hani"TÜRK Milliyetçiliğini ayaklarımız altına aldık"diyenler ,HANİ TÜRK Komutanlarına sahte CD.lerle tuzak kuranlar,pusu atanlar varya İŞTE,aynı KİNDAR Tarihi BELLEK..

    AB-D'nin özenle yetiştirdiği;TÜRK Devleti Türkiye Cumhuriyeti'nin en kılcal damarlarına kadar çöreklendirdiği"yerli misyonerleri"de,bu TÜRK Düşmanlığı olarak yüzyıllar önce kurulan Haccaci(Haşhaşi)örgütlenmesinden örnek alınarak yetiştirildiler..."TÜRK Milliyetçiliğini ayaklarımızın altına aldık"diyen en büyük iç Haşhaşi ve şürekası bir yandan TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyetine ,Şanlı TÜRK Ordusu Komutanlarına sahte CD.lerle,iftiralarla 300 kere Müebbet hapis cezalarıyla,yıllardır hunharca,kinle yaptıkları Suikastlerine en son darbeyi TÜRK Yargısını kendi hükümranlıkları altına almak için gece gündüz çalışırken,bir taraftan yolsuzluklarını,ihanetlerini örtmekle görevli tetikçi hain Medya ile gündemi değiştirmek adına her türlü gripsikoharp tekniklerini  kullanıyorlar....! 

   TÜRK ORDUSU Subaylarına "ERGENEKON","BALYOZ","CASUS","FUHUŞ"Çeteleri iftiralarını atarak "Ben bu davaların SAVCISIYIM"diyen sen değilmiydin SECSİS Hileli Başbakan ??    TÜRK Devleti'nin Ulusal bütünlüğünü"Türkiye Mozaiktir,kürdü,lazı,boşnağı,arabı "diye sözde etnik kökenlere bölen sen olmadın mı ? 

  Yıllarca VATAN'ın bölünmez bütünlüğüne kastetmek amacıyla Silahlı Örgüt kuran ve onbinlerce VATAN Evladını görevleri başında ŞEHİT edenleri aflarla "Barış Elçisi"yapan,TÜRK Meclisine çöreklendirerek TÜRK Milleti'nin parasını kursaklarında TÜRK Milletine sövdürten siz değilmisiniz ??? 

   İmralı'daki en büyük alçakla önce Oslo'larda sonra İmralı'da "paralel devlet"kuranlar siz değilmiydiniz ?
"Çözüm"Süreci örtüsü altında TÜRK Devletini ÇÖZEN siz değilmisiniz ???

     İSTİKLALSavaşında Haçlıların işgalinden kurtardığı TÜRK topraklarını"yabancılara mülk satışları"adı altında tekrar işgal ettiren,TÜRK Limanlarını,TÜRK Fabrikalarını,TÜRK Dağlarını,TÜRK Nehirlerini,TÜRK Tarım topraklarını,TÜRK Belediyelerini,TÜRK kara,deniz,hava ulaşım sistemini,TÜRK Elektrik Şebekelerini,TÜRK Koylarını,TÜRK Okullarını,TÜRK Bankalarınıve TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün mal varlıklarını satanlar siz değilmisiniz ??? 

    İKİZ Yasalar adı altında TÜRK Devleti Hükümranlığını devretmediniz Mİ?
   29 Ekim 2004 Günü TÜRKLERE Karşı Haçlı Seferleri başlatan PAPA'nın Heykelinin ayakları altında Roma'da attığınız imzalarla (Ki özellikle de 29 Ekim'e denk getirerek)TÜRKİYE Cumhuriyeti'ni yoketmek taahhüdünü imzalamadınızmı ? 

    ASİL TÜRK MİLLETİ'NİN DAMARLARINDAKİ ASİL KANI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU,HAİN DEDELERİNİZ AYNI SİZİN YÖNTEMLERİNİZLE İŞGAL ETTİRDİĞİ TÜRK VATANINI ÖMRÜNÜ CEPHELERDE SAVAŞARAK KURTARAN ŞANLI TÜRK ORDUSUNU YENİDEN TAMGALAYAN EN BÜYÜK TÜRK TÜRK'ÜN EBEDİ VARLIĞI ATATÜRK'ÜMÜZE ALÇAKÇA,HAİNLİKLE,İĞRENÇ KİNİNİZLE DÜŞMANLIK EDEN ETTİREN SİZ DEĞİLMİSİNİZ ???? 

    TÜRK yoktur,TÜRK'ü sileceğiz diyenler siz değilmisiniz ???
    TÜRK'ün MİLLİ Bayramlarını yasaklayan,Kutlattırmayan siz değilmisiniz ??????
    TÜRK'ün Andını TÜRK Çocuklarının belleklerinden silmek için kaldırmadınız mı ??

    17 ARALIK 2013 Gününden önce topyekün hepiniz hain medyanızla beraber YENİ TÜRKİYE diye höngürmediniz Mİ ???? 
    TÜRK Devleti TÜRKİYE Cumhuriyeti'ne karşı en kindar,en hain DARBEciler sizsinizzzzz SİZZZZZZZZZZ.....!!!!   
     Veee artık TÜRK PUSUSUNA düştünüz..EVEEETTTT !!!!
Daha çookkk debeleneceksiniz..Debelene debelene Zehirleyin birbirinizi..!!!
TESLİM OLMAYACAK,TESLİM ALINACAKSINIZ....!!!!
ŞİMDİ"ALÇAK SÜRÜNME"SÜRECİNDESİNİZ...!!!!!
!BİLİNE..
VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA İLELEBET..

   GÜLSEV EYÜBOĞLU
16 OCAK 2014