Bu Blogda Ara

18 Ekim 2012 Perşembe

TÜRK BEN SENİN ANAN..!


Oğuz Han’ın aşık olduğu
Işıklar içinde bulduğu
Göklerden gelen
Ay Yüzlü Kız….
TÜRK
BEN SENİN ANAN
Oğuz Han’ın aşık olduğu
Işıklar içinde bulduğu
Göklerden gelen
Ay Yüzlü Kız….
Oğuz Han’a üç oğul verdim
Güneş…Ay..Yıldız !
BEN SENİN ANAN
TÜRK ANASINDAN ÖĞÜT
TÜRK
BEN SENİN ANAN
Oğuz Han’ın aşık olduğu
Işıklar içinde bulduğu
Göklerden gelen
Ay Yüzlü Kız….
Oğuz Han’a üç oğul verdim
Güneş…Ay..Yıldız !
BEN SENİN ANAN
Yine Oğuz Han’ın Aşık Olduğu
Göklerden Gelen
Gök Gözlü Kız
Oğuz Han’a üç oğul verdim
Gök..Dağ..Deniz !
BEN SENİN ANAN
TÜRK
Doğurdum Seni Tanrı Dağlarında
Büyüttüm Seni hep Ateş Hatlarında
Salladım Beşiğini Orta Asyalarda.
TÜRK
BEN SENİN ANAN
Korudum Seni Pençelerimle
Acun Varolduğundan Bugüne
Doğurdum Yoğurdum Seni
Kanımla Canımla…
TÜRK
BEN SENİN ANAN
Sana Verdiğim KAN
Aldır..Albayraktır.
Sana Verdiğim CAN
Topraktır..Kutsal VATAN
TÜRK
BEN SENİN ANAN
Unutma…Unutturma !
Tomris, Alp Er Tunga
Tonyukuk, Çüçi, Bilge Han
Attila, Tunguz, Cengiz Han
Boğaç, Kökböri, Turhan
Selçuk, Alparslan, Kılıçarslan
Ertuğrul, Osman, Orhan
Bayazıt, Timur, Babür
Hülagü, Çağatay Han
Fatih Yavuz Kanuni..
VE………..
Tümünün Pençesi !
Gök Gözlü Bozkurt
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK.
Hepsi Senin ATAN !
Onlarıda doğuran BEN.
TÜRK…
BEN SENİN ANAN
Çıkırma Hiç Ussundan
EBEDİ BAŞKOMUTANIN
BAŞBUĞUN  ODUR..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
Onun Yolundan Başka
GİDECEĞİN YOL YOKTUR….
TÜRK…
BEN SENİN ANAN…
TÜRK Analarına saygılarımla…
Gülsev Eyüboğlu İrhan

30 AĞUSTOS 1924 DUMLUPINAR NUTKU


Dumlupınar Nutku
30 Ağustos 1924
bbc302fd6cae010b6f6a77bc52f85d25 Dumlupınar Nutku | 30 Ağustos 1924 ataturkun hayati ve hakkinda yazilanlar
Tutsak olmak istemeyen bir Ulusu; esareti altında tutmayı başarabilecek kadar güçlü zorbalar,artık dünya üzerinde kalmayacaktır. Türk Ulusu burada kazandığı zaferle,gösterdiği direniş ve irade ile bu gerçeği tarihin sinesine çelik kalemle yazmış bulunuyor…Türk Yurdunu ele geçirmek fikrini, TÜRK‘ü tutsak etme sefilliğini kitlesel amaç haline getirenlerin,hak ettikleri son dan kurtulamadıklarını burada gözlerimizle gördük..Bir Devleti ele geçirmek, o Devlette yaşayanlara egemen olmak için yeterli değildir.
Bir Ulusun ruhu ele geçirilmedikce, bir Ulusun yaşama isteği gevşeyip kırılmadıkca,o ulusa boyunduruk vurulamaz. Yüzyılların yarattığı ulusal inanca, güçlü ve sürekli ulusal dayanışa hiç bir güç karşı duramaz..
Afyonkarahisar-Dumlupınar Meydan Savaşı ve bu onurlu savaşımızın son parçası 30 Ağustos; çok parlak zaferlerle dolu, Türk Tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Burada kazanılan ZAFER kadar kati sonuçlu,sadece bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir yön vermede bu kadar etkili bir MEYDAN SAVAŞI HATIRLAMIYORUM. Açıktır ki, YENİ TÜRK DEVLETİ’NİN,GENÇ CUMURİYETİNİN temeli burada sağlamlaştırıldı; ölümsüz yaşamı burada taçlandırıldı.
BU ALANDA AKAN TÜRK KANLARI,BU SEMALARDA UÇUŞAN ŞEHİT RUHLARI,DEVLETİMİZİN,CUMHURİYETİMİZİN ÖLÜMSÜZ KORUYUCULARIDIR.BURADA TEMELİNİ ATTIĞIMIZ ANIT,TÜRK YURDUNA GÖZ DİKENLERE,TÜRK’ÜN 30 AĞUSTOS GÜNÜNDEKİ ATEŞİNİ,SÜNGÜSÜNÜ,HÜCUMUNU,GÜÇ VE KARARLILIĞINDAKİ KESİNLİĞİ VE KESKİNLİĞİ HATIRLATACAKTIR.

ULUSAL EGEMENLİK ÖYLE BİR IŞIKTIR Kİ,ONUN KARŞISINDA ZİNCİRLER ERİR,TAHTLAR TAÇLAR YANAR,YOK OLUR.ULUSLARIN TUTSAKLIĞI ÜZERİNE OTURTULMUŞ DEVLETLER.HER YERDE ER GEÇ YIKILACAKLARDIR.

Avrupa’nın ortasından, Doğu’nun öbür ucundaki binlerce yıllık Devletlere bakacak olursak, Osmanlı İmparatorluğu’nun kaderini daha iyi anlarız. Yüzyıllardanberi Türkiye’yi yönetenler,çok şeyler düşünmüşler,ancak bir tek şeyi düşünmemişlerdir. TÜRK YURDUNUN,TÜRK ULUSUNUN uğradığı zararları. Bundan sonra ancak bir tek davranışla yola gideceğiz. TÜRKİYE’DE TÜRK’TEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMEMEK. Bunca acılara katlanıp yıkımlara uğradıktan sonra, TÜRK artık öğrenmiştir ki, bu yurdu yeniden kurmak ve orada mutlu ve özgür yaşayabilmek için İSTİKLALİ hiç elden bırakmamak ve evlatlarını CUMHURİYET BAYRAĞI altında, örgütlü ve bilinçli bulundurmak şarttır. Refah ve huzura ancak bu davranışla ulaşabiliriz.
ULUSUMUZDAKİ GÜÇLÜ KARAKTER,SARSILMAZ İNANÇ,ATEŞLİ MİLLİYETÇİLİK; iktisadi gelişmeyle gerktiği gibi güçlendirilmelidir. İkdisaten zayıf bir bünye,yoksulluktan,sefaletten kurtulamaz. Bu gün, insanca yaşamanın koşulları bütün kesinliğiyle ortaya çıkmıştır. Bu şartlara aykırı davranışlar,artık doğruluk,iyilik ve inanç ilkeleri sayılamaz. GERÇEK BELİRDİMİ, YALAN ORTADAN KALKAR.
AKILA AYKIRI ŞEYLER KAFALARDAN ÇIKMALIDIR. Her türlü yükselme ve gelişmeye istekli ulusumuzun sosyal devrim adımlarını kesmek, küçültmek isteyenler ve engeller ortadan kaldırılmalıdır.
SON SÖZLERİMİ,YALNIZCA ÜLKEMİZİN GENÇLERİNE YÖNELTMEK İSTİYORUM… GENÇLER ; GELECEĞE GÜVENİMİZİ GÜÇLENDİREN VE SÜRDÜREN SİZLERSİNİZ.SİZ ALMAKTA OLDUĞUNUZ EĞİTİMLE, BİLGİYLE, İNSANLIKTAKİ ÜSTÜN NİTELİKLERİN, VATAN SEVGİSİNİN, FİKİR HÜRRİYETİNİN EN KIYMETLİ ÖRNEĞİ OLACAKSINIZ.

EY YÜKSELEN YENİ NESİL ! GELECEK SİZİNDİR. CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK SİZSİNİZ… 

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

30 ağustos 1924

(Derleyen;Gülsev Eyüboğlu İrhan

11 Ekim 2012 Perşembe

İSTİKLAL SAVAŞINDA KAHRAMAN TÜRK POLİSİ..!


İSTİKLAL Savaşında Kahraman TÜRK Polisi ...

01 Aralık 2009
Gülsev Eyüboğlu 

13 Kasım 1918 Salı!Dolmabahçe.......

Sabahın alacakaranlığında TÜRK'ün 465 yıllık OTAĞI(Başkenti)İSTANBUL..
Kimilerinin yedi düvel dediği,kimilerinin İtilaf Devletleri dediği,kimilerinin Müttefik kuvvetler dediği ama apaçaçık gerçek Haçlılar olan Batılıların(ABD ve AB)57 parça Savaş Gemileri tarafından fiili olarak işgal ediliyor.Daha dört yıl önce topla,bombardımanla,yüzbinlerce askeriyle geçemeyip kendilerine mezar olan ÇANAKKALE'yi,iç hainlerin kara imzalı kağıt parçalarıyla geçiyorlar ve Dolmabahçe Sarayının önüne kendilerine göre bir daha gitmemek üzere demirliyorlar..........................................

Ancak aynı gün 13 Kasım 1918 Salı!Haydarpaşa.........

Öğleden sonra saat 14.45 Haydarpaşa Garı Trenden inen bir Bozkurtu karşılıyor.Daha 37 yaşında sırım gibi genç bir adam..Daha 37 yaşında yaşamı VATAN toprağı için savaşa savaşa vuruşa vuruşa geçen Kahraman TÜRK Ordularının genç bir Tuğgenerali Gazi Mustafa Kemal Paşa iniyor trenden.Çakmak çakmak gözlerinden kasırgalar fışkırırken,kinle sıkılan dişlerinin arasından "GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER"diyor..................

465 yıllık TÜRK Otağı(Başkenti)İSTANBUL'un kançıkca işgal gününde tesadüfimi gelmişti acaba İSTANBUL'a TÜRK'ün Ebedi Başkomutanı(Başbuğ)Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK?
Hayır.Tesadüfi olarak gelmedi!TÜRK'ün Otağını iç ve dış düşmana karşı hazırlamak,teşkilatdırmak için gelmişti."YA İSTİKLAL YA ÖLÜM"parolasıyla,Samsun'a hareket ettiği 16 Mayıs 1919 gününe kadar,tüm kahraman Türk yiğitleriyle İSTANBUL'u görünmez TÜRK mukavemet ağlarıyla ördüler....

Bu kahramanların kurduğu teşkilatların özü;Hürriyet ve İstiklal yolunda gerekirse kan dökmek,"kırk asırlık Türk Yurdu"ANADOLU'da başlayan kutsal direnişe yardım etmek ve İstanbul'da her şekilde işgal kuvvetleriyle işbirliği içinde olan vatan hainlerinin her türlü "hiyanet"lerinin önünü kesmektir.

İlk hareket Topkapı semtinde başladı.

Harbiye Nezareti Erkanıharbiye kütüphanesinde görevli Deniz Yüzbaşı İsmail Hakkı Bey,Piyade Binbaşı Şevket Bey,Türk Emniyet Umumi(Genel)Müdürlüğü Siyasi Şubede görevli Polis Müdürü Serezli Ahmet Niyazi Bey ve gözlüklü namıyla anılan siyasi şube Polis Memuru Cemal bey,Topçu Teğmen Muhlis Bey,Sultanahmet Hapishanesi Muhafızlarından Jandarma Yüzbaşı Giritli Enver Bey,Türk Emniyet Umumi(Genel)Müdürlüğü Asayis Şube Müdürlerinden Komiser Tayyip Bey,kardeşi telgrafçı Cemal Bey,Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Sivil Polislerinden Saip Bey...

Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın içinde olduğu ve bilgisi dahilinde Türk Teşkilatlanması hızla İSTANBUL'un her İlçesine yayıldı.Anadoluhisarı  Kal'asının en alt mahzenlerinde Anadoluhisarı gizli teşkilatı kuranlar;Türk Emniyet Umumi(Genel)Müdürlüğü İstanbul Emniyeti Şube Müdürlerinden Mazhar Bey ve Piyade Yüzbaşı Reşat Bey....

İstanbul'un her köşesinde işgal zulmü altında inim inim inleyen Türk Milletini hızla teşkilattırıan bu kahramanların faaliyetlerini tabii ki İşgal Kuvvetleri ve İstanbul Hükümeti haber aldılar.

İstanbul İşgal Orduları İstihbarat Şefi İngiliz Yüzbaşı J.G Bennet,Türk mukavemetini kırmak korkunç bir sürek avı başlattı.Karargahı olan Kroker Otel'in bodrum katlarında tutuklattırdığı Türklere korkunç işkenceler yaptırıyor.Şüphenilen Türklerin isim listeleri çarçaf çarçaf Türk Emniyet Umum Müdürlüğüne bildiriliyor ve ne yazık ki tutuklamaları kahraman Türk Polisine yaptırıyorlardı.Ancak görünüşte vazifelerini yapan bu kahramanlar gelen tutuklanacaklar listelerini gizlice Türk Mukavemet Teşkilarına bildiriyor ve mukavemet teşkilatlarının kurucularının yakalanmalarına engel oluyorlardı.

Sonunda İşgal Orduları İstihbarat Müdürü İngiliz Yüzbaşı J.G.Bennet;Türk Emniyet Umum(Genel)Müdürlüğü İkinci Şube Müdürü Edip Beyi Karargahı Kroker Otele çağırttırıyor.Çünkü Türk Gizli Teşkilatı aynı zamanda Hindistan'da İngiliz İşgaline direnişi örgütleyen iki Hintli müslüman Türk'ü de İstanbul'da sakladıkları haberide  alınmıştı.İşgalci İngiliz İsihbaratçı bir taşla çok kuş vuracağını hesaplıyordu.

Yüzbaşı Bennet;"Bak Edip Bey,sizi buraya çok önemli bir vazife için çağırdım(ingliz işgalci,kahraman Türk Polisine görev veriyor.Sebep olanlar kahrolsun)Bu ihtilalci,sabotajcı hain kişileri yakalayacaksınız ve bu önemli hizmetinizin karşılığında İngiliz Hükümeti size hayatınız boyunca rahat edeceğiniz bir servet vermeye hazırdır".İngiliz işgalci bu çirkin sözleri söyledikten sonra,Sayın Edip Beyin yanıtını beklemeden içinde deste deste İngiliz Sterlinleri olan çelik kasayı açtı.
İşgalci Yüzbaşı çirkin teklifine devam ediyor;"Edip Efendi bak bunlar Türk sigara kağıtları değildir.Hepsini sana vereceğim,namusumla şerefimle söz veriyorum"dedi.(Hangi namus?Hangi şeref?Bre şerefsiz!)
Tüm bu çirkinlik karşısında  soğukkanlılığını koruyan Kahraman ,namuslu,şerefli Türk Emniyet Müdürü Sayın EDİP Bey;şüphe uyandırmamak için gayet sakin bir tavırla"Yüzbaşı Bennet,bana sterlin vermenize gerek yok.Zaten benim vazifem bu hainleri(!)yakalayıp Adalete teslim etmektir,siz müsterih olun"dedi.Kahraman şerefli namuslu TÜRK POLİSİ SAYIN EDİP Bey çok sakindi çünkü oda TÜRK Mukavemet grubuna dahildi.

Kalleş işgalcilerin Türklere işkence,zulum uyguladıkları Koroker Otelden ayrılan EDİP Bey,mesaisi bitirip evine gittiğinde gece gözüne uyku girmedi.O gece sanki İstanbul ağlıyordu.Korkunç bir yağmur her yeri sellere boğdu.Korkunç derecede yağan yağmura rağmen Kahraman TÜRK Polisi EDİP Bey;her türlü tehkiye göze alarak Türk Gizli Teşkilat grubuna gitti.Durumu haber verdi.

465 yıllık TÜRK OTAĞI(Başkenti)İSTANBUL'da o günün Yönetimi; Padişahlık ve İstanbul Hükümeti;TÜRK'e yapılan her türlü zulmü,işkenceyi Kanunlara uygun görüyor ve İşgal Kuvvetlerinin kendilerini koruyacağına güveniyordu.İşte Kahraman TÜRK Polisi Edip Bey,çok iyi bildiği her türlü tehlike  yakalandığında binbir suçlamayla karşı karşıyaydı.

İşgal Orduları İstihbarat Müdürü İngiliz Yüzbaşı Benneti'in bütün ısraralarına rağmen onbinlerce kanlı sterlini reddetmiş ve yaptıklarının haber alındığında "kürt Mustafa Paşa Başkanlığındaki Divan-ı Harp"te vatan hainliği ,mevcut İstanbul Hükümetini yıkmaya teşebbüs,vazifeyi suistimal suçlarıyla yargılanacak ve idama mahkum edileceğini ve ailesinin her türlü işkenceye uğrayacağını bile bile EDİP Bey,TÜRK İSTİKLAL Savaşında binlence Kahraman TÜRK Yiğiti gibi TÜRK Tarihine Kahraman TÜRK Polisininde kahramanlığını kazımıştır.

Yakın TÜRK Tarihinin en karanlık,en hiyanet dolu sayfalarından olan TÜRK'ÜN İSTİKLAL SAVAŞI'nda düşman işgali altındaki TÜRK Başkentinde en hassas görevlerin yerine getirildiği TÜRK Emniyet Teşkilatında Kahraman EDİP Bey gibi yüzlerce TÜRK POLİSİ vardı.Tehlikeli görevini yerine getirirken çok heyecanlı saatler geçiren,her türlü melanete karşı vazifesi gereği görünüşte "sessiz kalmak"zorunda kalan bu yiğit vatanperver,kahraman TÜRK Polis Müdürü EDİP Beyin kalbi daha fazla dayanamadı.Vazifesi başında kalp krizi geçirerek Şehit oldu.Onbinlerce sterlini elinin tersiyle iten Kahraman TÜRK Polisi Edip Beyin cenazesini kaldıracak parası yoktu ne yazıkki ailesinin(ağlıyorum şimdi bana müsaade)...

Bu kahramanın cenazesini kaldırmak için TÜRK Gizli Teşkilatında bulunan arkadaşları aralarında çok zorlukla para topladılar.Niye çok zorlukla?Çünkü onlarında paraları yoktu !!!!!!!!!
Ve Kahraman TÜRK Polisi EDİP Beyin naş'ı gizli teşkilat grubununun hazırladığı ve Şanlı bir TÜRK Evladının şanına yakışır bir şekilde Şanlı bir Cenaze Merasimiyle kutsal Vatan Toprağına verildi.Aziz ruhu şad olsun.Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.

Görülen o ki ,kahraman TÜRK Polisini bazı karanlık geni bozuklar;her türlü iğrenç propagandalarla sanki TÜRK Milliyetçiliğine karşıymış gibi göstermeye çalışmaktadırlar.Ve hatta bu  bir takım hiyanet eşkiyaları o kadar ileriye gidiyorlardır ki,utanmadan arsızca tıslayan çıngıraklı dilleriyle sanki kahraman Türk Polisini,Kahraman Türk Askerine karşıymış olarak göstermeye bile haince cüret ediyorlar!!!!!!!!!!!!!Bre hainler !Asil TÜRK Milleti bilmiyormu Türk Askeriyle,Türk Polisinin omuz omuza Türk Dağlarında,Türk ovalarında,Türk Şehirlerinde kançık şerefsiz TÜRK katilleri pkakalılara karşı kan verip savaştıklarını?O tertemiz kanlarıyla,canlarıyla vuruşup yan yana şehit olduklarını?

Bu sefil, iç ve dış TÜRK düşmanlarının asla anlıyamıyacağı tek bir gerçek vardır.
O da,"Muhtaç olduğun kudret damarlarında akan asil kanda mevcuttur"olan TÜRK TAMGASIDIR........................

O hayasız,sefil çirkin suratlarına karşı diyorum ki!
Asil TÜRK Milletinin Kahraman TÜRK Güvenlik Güçlerinin yiğitleri Şerefli TÜRK Askeride,Şerefli TÜRK Poliside TÜRK'ÜN,asla birbirlerinden ayrışması mümkün olmayan HAYAT DAMARLARIDIR.........


Haydeeeeeeeee !!!!
 "Gaflet,dalalet,hiyanet"ciler..........
Kahramanlık ER Meydanındadır...
Kançıkca akıttırdığının tertemiz Türk kanlarının(Asker,Polis,Sivil) hesabını vereceksiniz..
ŞEHİTLER ASLA ÖLMEZ-VATAN ASLA BÖLÜNMEZ.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE-İNADINA İLELEBET

Gülsev Eyüboğlu 
01 ARALIK 2009

4 Ekim 2012 Perşembe

"ÇEŞİTLİ SEFİL YALANLARLA GİZLENEN İHANETLER"GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA


"ÇEŞİTLİ SEFİL YALANLARLA GİZLENEN İHANETLER"GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA




12 Haziran 2011 Pazar, 03:32 · tarihinde Gülsev Eyüboğlu t-"BEYLER !!;
İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİLAF DEVLETLERİ, VATAN İÇİN MÜCADELEYE ATILACAK OLANLARI DAİMA YOKETMEK DÜŞÜNCESİNDEDİRLER.
ANCAK BU MÜCADELEDE ÖNDER OLACAK OLANLAR HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN DÖNMEYECEKLERDİR.VE BARINABİLECEKLERİ SON NOKTADA SON NEFESLERİNİ VERENE KADAR İSTİKLAL UĞRUNDA DEVAM EDECEKLERDİR.
DAHA İŞİN BAŞINDA BURADA KARAR VERSİNLER.
YÜREKLERİNDE BU CESARETİ  TAŞIMAYANLAR
HEMEN AYRILSINLAR..............
BU ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ,
 RESMİ MAKAM VE ÜNİFORMAYA SIĞINARAK EL ALTINDAN YAPILAMAZ.
ARTIK GİZLİ HAREKET ETMEK İÇİN ZAMAN GEÇMİŞTİR.ULU ORTA HAREKETE GEÇMEK VE MİLLET ADINA YÜKSEK SESLE BAĞIRMAK VE BÜTÜN MİLLETİN BU ÇIĞLIĞA KATILMASINI SAĞLAMAKTIR.
KİMBİLİR DAHA AKILLARA GELEN GELMEYEN NE ENTRİKALAR,NE FESATLAR NE TUZAKLARLA KARŞILAŞACAĞIZ.
GİDECEĞİMİZ YOL TEHLİKELERLE DOLUDUR.
VE HATTA ÖLMEK,ÖLDÜRMEK VARDIR....
TÜM BU ENGELLİ YOLDA KENDİSİNDE GÜÇ VE CESARET BULUNMAYANLAR HEMEN ŞİMDİ AYRILSINLAR.
ANCAK SAYDIĞIM BU TEHLİKELERİ GÖZE ALMA CESARETİ OLANLAR BENİMLE ÇALIŞMAYI KABUL ETMİŞ OLACAKLARTIR.
TÜM ARKADAŞLAR VİCDANIYLA BAŞBAŞA KALARAK DÜŞÜNSÜN VE HEMEN KARAR ALSINLAR.
BİLİNEN BİR GERÇEKTİR Kİ,
TARİH BİR MİLLETİN KANINI,HAKKINI VE VARLIĞINI HİÇ BİR ZAMAN İNKAR EDEMEZ.BU SEBEBLE,VATANIMIZ VE MİLLETİMİN ALEYHİNE VERİLEN VE ÇEŞİTLİ SEFİL YALANLARLA GİZLENEN İHANETLER,GAFLETLER İFLAS EDECEKTİR.
BÜTÜN İĞRENÇ ZULÜMLERDEN,BEDBAHT ACİZLİKLERDEN,TARİHİMİZE KARŞI REVA GÖRÜLEN HAKSIZLIKLARDAN ACI DUYAN MİLLİ VİCDAN,
SONUNDA UYANARAK HAYKIRMAKTADIR.
ASİL MİLLETİM BAŞKALDIRMAYA BAŞLAMIŞTIR.
AYNI MUKADDES İLKELERİN KORUNMASI İÇİN ORTAYA ÇIKAN MİLLİ CEREYAN,ARTIK BÜTÜN VATANDA BİR ELEKTRİK ŞEBEKESİ HALİNE GİRMİŞ BULUNUYOR.İŞTE BU KARARLI ŞEBEKENİN MEYDANA GETİRDİĞİ YİĞİTLİK RUHUDUR Kİ,MÜBAREK VATANIMI VE MİLLETİMİN KUTSAL VARLIĞINI KURTARMAYA VE KORUNMAYA DAYANAN MİLLİ RUH SON SÖZÜ SÖYLEYECEK VE KARARINI UYGULATACAKTIR."



DİYOR !

...EBEDİ BAŞKOMUTAN(BAŞBUĞ) GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
EBEDİ BAŞKOMUTAN(BAŞBUĞ)GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
EBEDİ BAŞKOMUTAN(BAŞBUĞ)GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK