Bu Blogda Ara

19 Nisan 2012 Perşembe

TÜRK..ATATÜRK..TÜRKÇÜLÜK ...!



                          TÜRK...ATATÜRK....TÜRKÇÜLÜK......

                           21 ARALIK 2008
                           Gülsev Eyüboğlu

                 11.Kasım 1938..günü başlayan ,ebedi TÜRK düşmanı anglo-saksonlar ve onların işbirlikçilerinin özel olarak yetiştirdiği  "yerli misyonerler"in gaflet delalet hiyanet planları öylesine can siparene uygulanarak bugünlere geldik.Tam 70 yıldır bu "yerli misyonerler"verilen özel görevlerini dededen toruna harfiyen yerine getirdiler.İlk görevleri TÜRK'ü köklerinden tarihinden yani kimliğinden koparmaktı.
                 Ne yaptılar?Önce TÜRK milliyetçiliğini böldüler.Nasıl?İçi boş bir milliyetçilik uydurdular .Ne demekse?Oysa en büyük TÜRK MİLLİYETÇİSİ,en büyük TÜRKÇÜ ;Ebedi Başkomutan(Başbuğ)Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzdür.
               Bu gafiller bilmezler ki;Tarihte ilk defa Devlet'in ilk ögesi olarak Milliyetçiliği kullanan TÜRK Devlet adamı Cüçi Han'dır.Yani TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ ;TÜRK'te Devlet ögesidir.Ve bu kutsal ögeyi, yüzyıllar sonra TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyetinin Yüce kurucusu ATATÜRK yeniden ATA buyruğu olarak Devlet temeli yapmıştır.
      TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti'ni paramparça etmeye ant içenler;bu kutsal VATAN topraklarına mozaik dediler,Türkiyelilik dediler,etnik kökenleri ne olursa olsun dediler(!)Üst kimlik,alt kimlik dediler.Vayy vayy vayy öyle HA?
Ve en büyük hiyanetleride şudur.
ATATÜRK"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"yi kendini Türk hissedenler için demiştir yoksa bir ırk için dememiştir.
Peki "TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR" NİYE DEMİŞTİR?
Bak sennn alçaklığa!! Bak senn hiyanete !!
Şimdi bende soruyorum,haydi yanıtlayın !!!
"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"Buyruğunu kime söyledi PEKİ??Yanıtlayınn !!

   Şimdiiii........EN BÜYÜK TÜRK MİLLİYETÇİSİ Ebedi Başkomutan(Başbuğ)GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüzü dinleyelim.
                1)-TÜRK DİLİ;TÜRK Ulusu için kutsal bir hazinedir.Çünkü TÜRK Ulusu,geçirdiği sayısız felaketler,sarsıntılar içinde;ahlakının,erdemlerinin,törelerinin,anılarının,kendi menfaatlerinin kısacası bugün kendi ulusallığını oluşturan her ögenin diliyle korunduğunu görüyor.TÜRK DİLİ,TÜRK ULUSUNUN YÜREĞİDİR,BELLEĞİDİR.
                 2-"TÜRK ELİ","TÜRK YURDU" çok daha büyüktü.Yakın ve uzak çağlarda TÜRK'e yurtluk etmemiş bir ana kara(kıta)yoktur.Bütün yeryüzünde Asya,Avrupa,Afrika TÜRK ATAlarına yurt olmuştur.Bu gerçekleri en eski ve en yeni tarih belgeleri göstermektedir.
                 3-TÜRK Ulusunun bireyleri;bazı ufak ayrılıklar dışında genellikle birbirine çok benzer.Çünkü Mezopotamya,Mısır koyaklarından başlayan ve bilinen tarihten önce,Sibirya Steplerinden başlayarak Orta Asya,Rusya,Kafkasya,Anadolu,dünkü ve bugünkü Yunanistan,Girit ve Romalılardan önceki Orta İtalya.Şöyleki TÜRKleri,yalnız bir noktada iklim farklılıkları olmayan dar bölgede ortaya sıkışmış sanmak asla doğru değildir.
                   TÜRKLER,yukarıda söylediğimiz gibi,çok geniş yeryüzü alanında ortaya çıkmış,aileler birleşerek sopları,soplar birleşerek boyları ve boylar birleşerek özleri ve özlerde birleşerek siyasal topluluk olan"El"ve en sonunda da "El"lerin bir özekte(merkez)birleşmesiyl toplum olmuşlardır.
                    4-Büyük TÜRK topluluğunu oluşturan budunların(milletlerin)nitelik açısından aralarında büyük bir ayırım olmamakla birlikte geniş bir soy kaynağındn gelmeleri ve nüfus yoğunluğu açısından bakıldığında TÜRK BUDUNları arasında manevi bağın gevşek olması,çeşitli adlar altında çeşitli roller oynamaları doğaldır.Bu sebebledir ki,tarih;olayların yazdığı budunları nerede,nasıl ve hangi adla tanıdıysa o biçimde yazmıştır.Tarih böyle yazmakla birlikte,bugün kü TÜRK Ulusunun aslı,aynı kökenin,aynı uzun ve ortak geçmişin saptadığı tiptir TÜRK TİPİ.
                   5-TÜRK Ulusunun ortaya çıkışında görülen doğal ve tarihsel ögeler şunlardır.
                   a-Siyasal varlıkta birlik
                   b-Dil Birliği
                   c-Yurt Birliği
                   d-Soy ve köken Birliği
                   e-Tarihsel yakınlık
                   f-Ahlak Birliği
                   TÜRKlerin,herşeye rağmen bütün çağlarda Ulusal Birliklerini ve bağlarını korumaları,hemen her zaman sürekli savaş durumunda bulunmalarındandır.Son devrim yıllarımızdada,birlik gücümüzün doğmasında ,içinde bulunduğumuz savaş ortamının etkisi büyük ve önemlidir.
                  6-Bugün kü TÜRK Ulusunun;siyasal ve toplumsal birliği içinde kendilerine kürtlük,çerkezlik,lazlık yada boşnaklık düşüncesi aşılanmak istenmiştir.Ancak geçmişin zorbalık dönemlerinin bir sonucu olan bu yanlış adlandırmalar-düşmana alet olmuş bir avuç gerici ve beyinsiz dışında-millet üzerinde üzüntüden başka bir etki yaratmamıştır.
               Asil TÜRK Milletinin Ebedi Başkomutanı(Başbuğ)Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüz ,işte böylesine yüce bir TÜRK,TÜRKÇÜ ve TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR.Öz bağrından yetiştiği ve canından çok sevdiği BÜYÜK TÜRK MİLLETİ'nin ATA'sı ayrıca bakınız ne diyor.
             "Ben vazifemin bitmediğini,yüklendiğim mesuliytinde yüksek ve çetin olduğunu biliyorum.Arkadaşlar,bu vazife bitmeyecektir.Ben toprak olduktan sonrada devam edecektir.Ben,seve seve,sevine sevine bütün varlığımı bu kutsal vazifeye vereceğim ve kutsal vazifemin yüksek mesuliyeti ile mesut olacağım.Çünkü büyük milletimizin,kalp ve  vicdanında bana karşı sarsılmaz bir güven ve itimat taşımakta olduğunu biliyorum.Bu benim için en büyük kuvvettir,büyük yetkidir."
          TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak ve EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK de ilelebet var olacaktır.
      NE...MUTLU..TÜRKÜM..DİYENE...İNADINA SONSUZA KADAR.
     EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK diyorki:
"BENİM EN BÜYÜK HASLETİM TÜRK OLARAK DOĞMAMDIR"

Evettt biz TÜRK'lerin en büyük hasleti TÜRK OLARAK DOĞMAKTIR.TÜRK OLMAK ONURDUR...
BİLİNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saygılarımla
Gülsev Eyüboğlu 
21 Aralık 2008

1 yorum:

  1. Size daha özel bir site düşünüyoruz.
    Yüce Türk Ulusu'nun size gereksinmesi var.
    Saygıalrımla...
    www.hazreti.net adına Aycan YILMAZER

    YanıtlaSil